| Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:21 pm | |
| To nie... ja ti nebudem platiť jedlo. To ma zrujnuje sťažovala som sa a tak som začala brániť seba. A keby trebalo aj ich | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:22 pm | |
| diky pomoci Nernama což ziram se postavim k Nernamovi a branim okoli tak aby se ani malinky kousiček travy knam nedostal | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:22 pm | |
| zdálo se, že trávy jen přibívalo. Mladé stromky rostli všude kolem a utočili větvemi. Tráva se vám sápala po nohách | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:24 pm | |
| Boj TO je na nic, řekl jsem zádky k sobě do trojúhelníku SAKRA zařval jsem vstekle a usekl kus obzvláště dotěrné trávy, načež jsem do okolí rozházel asi deset výbušných lístků. | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:25 pm | |
| Katon: Karyuu-Endan spálila som všetku trávu z mojej strany a niečo aj z Niboriho a Nernamovej | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:26 pm | |
| postavil sem se tak k nernamovi abych mu udělal radost a mohl vytvořit jak on řika trojuhelnik | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:26 pm | |
| Trávu jste ničili ve velkém. Mladé stromky padaly a hořely... vypadalo to, že je zničíte. Pak ale začali vyrůstat trnite šlahouny s trny velkými jak prase (prostě hodně) a ty na vás začali utočit | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:34 pm | |
| A ku... ehm sakra snažila som sa nenadávať pred malým dieťaťom. Bolo to tažšie než sa zdalo. Doton: Doryuu heki Okolo nás sa urobila skalná stena. Vydrží veľa, ale krátko a tak som ešte urobila krit zo zeme. Mal tri vrstvi. Prvá chránila nás, druhá bola láva a tretia bola len na udržanie lávy. Ktokoľvek urobil len škrabanec na tomto krite láva ho spálila | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:36 pm | |
| Zdálo se že to pomohlo. Ozývalo se tukání a udery a pak to přestalo. Najednou ale začaly šlahoun prorůstat skrz kouly a to i přes lávu | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:38 pm | |
| V krytu Když jsme na čas chráněni, natáhnu se k Susy, přitáhnu si ji níž a vlepím jí facku až to luplo. Co si sakra myslíš že děláš? To tvoje chování ohrožuje nás všechny zařval jsem. Když sjem si všiml šlahounů, zaklel jsem, pustil ji a začal sekat po nich. Jestli odmítáš poslouchat mé rady, tak si klidně bojuj sama za sebe. zavrčel jsem ještě vstekle. | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:40 pm | |
| začal sem do sve katani vpouštět určite množstvi chakri a připravoval se na trochu silnějši utok neš moje pouhe sekani | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:43 pm | |
| Ja tu tiež nemusím byť a ochraňovať Vás. syknem.. Vytiahnem katanu a dám do nej chakru. Predĺži sa a zväčší. Začnem ničiť všetko čo sa mi dostane pod katanu. Až na tým | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:45 pm | |
| Nehadejte se a pomahejte si nebo zemřem řekl dosti naštvaně sčim začal čim dal vic vpouštět do katani chakru | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:47 pm | |
| Šlahouny roztrhala ochranou kouli na kusy. Šlahouny se vzedmuli a zautočili znovu | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:48 pm | |
| v tom okamžiku zautočil Nibori se svou katanou švihl a začal si cosi brblat vtom s katani jak kdiby vyletěla vlna co rozsekla vše co se ji dostalo do cesty | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:51 pm | |
| On si začal poviem ako malé detsko. Trochu sa mi predĺžia nechty a zuba a tak sa mi chakra nebude tak rýchlo ubúdať | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:52 pm | |
| Boj Začnu sekat šlahouny kolem sebe. Zády k sobě, do trojůhelníku, budeme se točit, po směru hodinových ručiček, jako vývrtka, provrtáme se ven snažím se naposledy udílet pokyny uprostřed boje. | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:53 pm | |
| Najednou šlahoun drápnul Nernama do ruky. Začala se ti motat hlava Ostatní šlahouny se dočasně stáhli | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:57 pm | |
| huh? co to? jseš v pořadku Nername sleduji ho ale zaroven se snažim sledovat okoli kdiby se to pokusilo zautočit znova | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:57 pm | |
| Nernam? Nibopri, dávaj na nás pozor. Idem sa pozrieť čo s ním je!!! zakričala som na Niboriho pribehla k Nernamovi. Ukáž zobrala som jeho ruku. Pozorovala som ju chvíľu pomocou chakri Máš tam jed poviem mu. Dokunuki poviem a časť toho jedu dám preč. Tá tvoja mastička pomáha aj na jedy? | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:58 pm | |
| Boj Do pr....sou jedovatý zavrčel jsem varování, poté co se mi zamotala hlava a využil toho že se šlahouny na okamžik stáhly k užití univerzálního protijedu z jeleních rohů, slyn a žabího oleje.
Mimo hru: a jak to víte? copak kromě své obrany máte čas sledovat i mě? | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 10:00 pm | |
| Zatial čo sa stiahli som chcela vedieť od Nernama aký máme plán Nernam ty ako mozog nášho týmu čo budeme robiť teraz | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 10:02 pm | |
| Boj zatvářím se trpitelsky. Přestože jsem protijed použil celkem brzo, nedělá mi to svinstvo v organizmu i když už neutralizované nijak moc dobře. Copak jsi mě neposlouchala, když jsem rozdával pokyny? říkal jsem to asi šestkrát, do trojlísku, zády k sobě a rotačním pohybem se prokoušeme až ven. zamručím | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 10:02 pm | |
| Něco se nezdálo správně... ale nevděli jste co... Šlahouny se na vás opět vrhly, tentokrát dost silně. Začali se kolem vás stahovat blíž a blíž | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 10:04 pm | |
| kdi si mysliš že to vyjde tak to zkusme řekl a byl připraveni na jakoukoliv obranu
Mimo hru: kdiš branim sebe a přatele tak je přeci i kontroluji xD | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) | |
| |
|
| |
| Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) | |
|