| Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 11:02 pm | |
| Chceš vedieť čo dokážeme? | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 11:03 pm | |
| Kurenai Ne, chci vám pomoci s tréningem, takže udělejte to na čem jste se domluvili a začněte už, nemám na vás celí den. | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 11:09 pm | |
| kdiš to řekla vtom okamžiku sem se nani se svoji Katanou vrhl | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 11:11 pm | |
| Ja som sa aj s Nernarom schovala za stromi | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 11:15 pm | |
| Kurenai Bez problému se vyhnula. Ts. jsi tak směšně pomalí, že nemá ani cenu proti tobě používat genjutsu. | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 11:28 pm | |
| heh nahle začal zrichlovat a jeho seki se stavali silnějši mezitim se katana plnila chakrou | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 11:30 pm | |
| Usmála jsem se když jsem koukala co se děje. Tak oni si pozvali Kurenai, dobrej tah... mozna nebudou tak neschopní... řekla jsem si a u dalky pozorovala | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 11:30 pm | |
| Kurenai stále jen ležérně uhýbám. | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 11:54 pm | |
| Bola sranda pozerať ako Nibori bojuje proti Kurenai. Keď porazíme ju tak máme šancu aj tamtú | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Fri Apr 10, 2009 12:22 am | |
| nahle odskočim do zadu a nabytou katanou třikrat švihnu rychle směrem na soupeře a tim vytvořim tři vlvni zasebou a zanima rychle běžim ja abych zautočil | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Fri Apr 10, 2009 12:31 am | |
| Kurenai Když vytvoří vlny, udělám jednu pečeť a rozplynu se ve vzduchu, následně ze země začnou rašit kořeny a útočit na Niboriho. | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Fri Apr 10, 2009 12:34 am | |
| Iluze?jak ji zlomit? zamyslel sem se a vtom sem se řizl do prstu stou myšlenkou že by to mohlo zastavit genjutsu pokud by to genjutsu bylo | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Fri Apr 10, 2009 12:39 am | |
| Kurenai Genjutsu zmizelo, já jsem se objevila přímo za tebou s kunaiem v ruce a bodám po tvých ledvinách. | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Sun Apr 12, 2009 4:08 pm | |
| tohle je dalši genjutsu nebo fakt? leželo mi v hlavě a pokusil se dalši utoki od kurenai zablokovat svoji katanou | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Sun Apr 12, 2009 7:19 pm | |
| Kurenai Když se tvá katana přiblížila opět jsem se rozplynula ve vzduchu, načež za tvímy zády vyrostl strom, spoutal tě na rukou i nohou, načež ti jedna z haluzí vytvořila i roubík. | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Mon Apr 13, 2009 10:15 pm | |
| diky me katany do ktere sem vložil nějake množstvi chakry to kolem mě vybuchlo sice sem se važně dost stoho spalil jaksixD ale uvolnil se z drženi Kai! řekl sem a doufal že se zruši Genjutsu | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Sat Apr 18, 2009 11:05 pm | |
| Kurenai Veškeré poškození se stromu okamžitě obnovilo, takže jsi nemohl vytvořit žádnou pečeť. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) | |
| |
|
| |
| Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) | |
|