| team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Nawaki Feudální pán
| Předmět: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Sun Apr 05, 2009 9:00 pm | |
| Nový sensei teamu 11 čekal v místnosti 18. Nikdo ale stále nepřicházel. Kunaiem jsem sem řezal do stolu a čekal
Naposledy upravil Nawaki dne Thu Apr 09, 2009 11:28 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Sun Apr 05, 2009 9:14 pm | |
| Přiběhla sem ke dveřím a odychla si. Pak sem slušně zaklepala a čekala esli někdo otevře nebo se jen ozve | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Sun Apr 05, 2009 9:17 pm | |
| Vztupte řekl jsem a radši schoval kunai a chakrou zahladil rýhy ve stole, nechci udělat na studenty špatnej dojem | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Sun Apr 05, 2009 9:19 pm | |
| Vešla sem dovnitř, a byla sem tam z týmu první. U stolu stál poměrně mladej sensei Dobré ráno! pozdravila sem mile a čekala co se bude dít | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Sun Apr 05, 2009 9:24 pm | |
| Ano... dobré ráno Jsem rád že jste dorazila první řekl jsem a podíval se okem do šložky na stole Vy musíte být Winri že? Ve složce kterou jsem o vás dostal se píše, že ovládáte tři elementy, katon, raiton a fuuton, je to tak? Ovládat tři elementy je vysoce neobvyklé a v takto nízkém věku jsem se s tím nesetkal, jste asi velice nadaná že? zeptal jsem se | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Sun Apr 05, 2009 9:28 pm | |
| Protočila sem očima No, jo. Sem Winri a ovládám je, teda pokoušim se je ovládat. Náš klan je holt trochu jinačejší | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Sun Apr 05, 2009 9:31 pm | |
| Bre ranko prajem vtrhol som do miestnosti | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Sun Apr 05, 2009 9:32 pm | |
| Ahoj Shinane! zamávala sem kolegovi XD | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Sun Apr 05, 2009 9:34 pm | |
| Nazdar, dobrý sensei, tak čo dnes pre mňa máte hľadel som miestnosťou | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Sun Apr 05, 2009 9:34 pm | |
| Pan Shinan že? řekl jsem trochu přísněji Posadte se prosím. počkáme na vašeho posledního kolegu | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Sun Apr 05, 2009 9:35 pm | |
| PChe, ten kým sa dostaví zošupol sa na stoličku tak to potrvá
mimo hru: gantok tu už dlho nebol...myslite že ešte bude hrať | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Sun Apr 05, 2009 9:39 pm | |
| mimo hru. třeba někam jel a nedal vědět že tu nebude, doufjme že jo
hra: To jo, Uchiha je trošku problematický pousmála sem se XD | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Sun Apr 05, 2009 9:39 pm | |
| Tak zatím přikročíme k představování... Řekněte mi prosím jak se jmenujete, proč ste se stali ninjy, věci co máte a nemáte rádi a vaše cíle do budoucnosti řekl jsem povzbudivě | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Sun Apr 05, 2009 9:40 pm | |
| a je to slaboch usmial som sa a vyskočil na lavicu, pričom som prstom ukazoval pred seba ani zdaleka nieje tak silny ako ja HAHAHAHAHAHAHAHA blaznivo som sa smial | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Sun Apr 05, 2009 9:41 pm | |
| Tak teda! Já sem Winri Raion a pocházím ze Slunečné vesnice! Ninjou sem se vlastně už narodila a do budoucna chci překonat svého strýce! Je nejsilnější z našeho lanu a já se mu vůbec nevyrovnám, proto ho chci překonat! | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Sun Apr 05, 2009 9:42 pm | |
| Najednou zafoukal silný vítr, který tě vrátil do židle. Uklidněte se prosím a odpovězte mi | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Sun Apr 05, 2009 9:43 pm | |
| pod náporom vetra som SPadol do polodrepu a pozrel Winri do očí pričom som špúlil prednu peru vidím, že niesom jedný čo nije s konohy | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Sun Apr 05, 2009 9:45 pm | |
| Zvedla sem jen levé obočí A malej dodatek abyste to věděl sensei. Náš klan má černou krev a kvůli tomu jde po nás Orouš! dodala sem | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Sun Apr 05, 2009 9:47 pm | |
| To je velice zajímavé.... řekl jsem Winri a otočil se na Shinana Tak dozvím se tedy to co chci vědět? zeptal jsem se ho | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Mon Apr 06, 2009 3:24 pm | |
| Shinan senchu, dedina skrytá v horách, mám rad......ramen a hmmmmmmmmmm no jedlo a no hm.....moje katany, nemám rad frajerikov ako náš parťak z týmu, a mám jednoduchý cieľ, chcem obnoviť dedinu skrytú v horách | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Wed Apr 08, 2009 9:30 pm | |
| Zajímavé... řekl jsem když se předemnou objevil lístek Tak Uchihu ve vašem teamu nahradí mladej Hyuuga | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Wed Apr 08, 2009 9:33 pm | |
| no lepšie ako byť s tým spratkom....dufám že ten hiuga nebude ako gantok, to by ma asi trafilo povedal som a prstamy preišiel po vlasoch | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Wed Apr 08, 2009 9:35 pm | |
| Ozvalo se smělé zatukání na dveře Dále řekl Sensei Dovnitř vešel 11ti letý kluk v tipicky hnedobéžovém oblečení klanu Hyuuga. Čelenku měl přes rameno A...ahoj vykoktal | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Wed Apr 08, 2009 9:41 pm | |
| Koľko je ti, päť, premeral som si huygu | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Wed Apr 08, 2009 9:44 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) | |
| |
|
| |
| team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) | |
|