| Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 6:48 pm | |
| Ke všem členům teamu 14 doběhla postava v černé kápy stažené do tváře. Za 10 minut budete všichni na tréninkovém poli 4. řekla jim a zmizela | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 7:00 pm | |
| Cesta domů Jsem zrovna na cestě domů, když mě ten chlápek doběhne. Podívam se na něj sice jako nablázna, ale nakonce jen pokrčím rameny a zamířím k onomu tréningovému poli. Jsem tam ani ne za 5 minut. | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 7:09 pm | |
| nahle mě zastavil nějaki divni typek e? dobře co nadělam řekl si a běžel poloospali na treninkove pole | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 8:07 pm | |
| Konečne budeme mať senseia pomyslela som si a usmiala sa. Išla som tam. Bol tam už aj Nibori a Nernam | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 8:12 pm | |
| Cvičiště Aááááá Susy-chan, jsi pomalá zasměji se, když se objeví. | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 8:14 pm | |
| Ahoj Susy řekl a zamaval kdiš přichazela | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 8:16 pm | |
| Gomen,gomen. A ahojte usmejem sa | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 8:20 pm | |
| Cvičiště Hmmm, doufal jsme že tu bude náš sensei, ale zatím jsme tu sami povzdechnu si | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 8:24 pm | |
| Dúfala som aj ja. To som sa ešte mohla umyť. Som úplne spotená od tých našich súbojov posťažujem si | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 8:26 pm | |
| Cvičiště A já co tu tak smrdí usměji se v duchu. hmmm, to mi povídej povzdechnu si. | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 8:28 pm | |
| Už sa nemôžem dočkať keď konečne budeme mať senseia. usmejem sa a sadnem si na zem | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 8:29 pm | |
| to mate dobry ja nestihl si ani lehnout řekl a padl na zem (jen si tak prudce lehl) a sleduje oblohu | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 8:31 pm | |
| Ta osoba povedala za desať minút máme byť tu a už dávno desať minút prešlo | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 8:36 pm | |
| Cvičiště Jen aby to nebyl sensei typu Shikamaru, nebo Hatake Kakashi, ti vždycky chodí pozdě povzdechnu si. | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 8:38 pm | |
| Pravda. Také typy nemám rada. Nájdu si potom nejakú primitívnu výhovorku a my s tým nič neurobíme povzdychnem si a ľahnem si | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 8:43 pm | |
| Hmmmmm zamručím a svalím se do trávy. už aby tu byl | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:02 pm | |
| Najednou tě tráva obmotala a znehybnila. Na ostatní začali utočit šlahouny vyrůstající ze Země | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:08 pm | |
| Super. Konečne nejaké vzrúšo radovala som sa XD Uhybala som sa tomu a darilo sa. Nakoniec som zvolala Katon: Housenka no Jutsu a spálila som to | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:11 pm | |
| pokoušel sem se tomu jakkoliv vyhibat aniž bych použil nějake zbraně nebo utoku | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:11 pm | |
| Některé výhonky zchřadli a odumřeli Kolem celého treninkového pole vyrostl vysoký živý plot a ze země začali rašít stromy, které začali utočit na vás všechny | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:13 pm | |
| Nibori,Nernam. Musíme spolupracovať!!! vykríkla som. Rychlo som uhýbala stromom a keď som bola u Nernama pretrhla som trávu | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:14 pm | |
| Země Dík usměji se vděčně na Susy a s Kunaiem v ruce vyskočím na nohy. | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:15 pm | |
| Ihned sem vytasil katanu a sekl po tom co se kemě jen přibližilo (krom tymu) přitom se dobrimy uhiby přibližim k Nernamovi a susy | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:16 pm | |
| Malej stromek obmotal kořenem Nibori a hodil ho po Susy. Tráva začala růst jako šílená a utočila ze všech stran | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 9:18 pm | |
| Boj V letu zachytím Niboriho a přesto že by mě měl strhnout, podaří se mi ho stáhnout neškodně na zem, aby nikomu neublížil. Zády k sobě, trojúhelník jestli na svím zadku jenom na okamžik neucítím ty vaše, tak si od vás nechám platit oběd celí týden (nemluvím o tom, že jsem tak malí, že oni by si museli usekat nohy aby se to podařilo XD) zavelím a hodím výbušný kunai po nejbližím stromu, pak tasím katanu a sekám do trávy kolem | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) | |
| |
|
| |
| Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) | |
|