| Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 9:20 pm | |
| snažil sem se katanu pomalu natočit tak aby dokazala šikovnim pohibem rozseknout tak abych se mohl uvolnit při tom sem uskočil do zadu a zakřičel Kai! | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 9:26 pm | |
| Katon: Hai Seki Shou mrak z popola sa rozletelo okolo a k Niborimu. Hneď na tom som povedala Katon: Housenka no Jutsu popol sa zapálil | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 9:30 pm | |
| eh? rychle sem uskakaval ruznimi triky abych se utokum vyhnul vtom sem švihl katanou do ktere sem už chvily potaji napouštěl chakur a vytvořil tak vlnu drtici okoli | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 9:32 pm | |
| Dala som chakru do nôh a vyskočila do vzdichu. Vlna ma nezasiahla lebo som bola dosť vysoko. Klon urobil klon ktorý išiel pod zem. | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 9:37 pm | |
| ach takhle jo? Napustil do katany chakru a druhou rukou tvořil pečetě vtom okamžiku zapichl katanu do země chvily ji tam držel a dělal pečetě dale nahle se zastavil a ihned vytahl katanu a vyskočil do vzduchu, vtom okamžiku zem vybuchla a vznikl krater mezitim sem začal sledoval toho prvniho klona | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 9:42 pm | |
| Bola som dosť daleko od kráteru. Vyskočila som tiež. Zobrala som si kunaie a zapichla ich do stromov čo tam boli. Urobilo to trojuholník a Nibori bol v ňom. Na každom kunai bol horľaví špagát a boli výbušné lístky. Bum povedala som a vybuchlo to | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 9:44 pm | |
| stal sem v krateru trošku ohořeni a zlost mnou přetekala ihned sem vyskočil za ni a začal nahodně utočit tak abych ji dostal do zadu ke stromum za ni | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 9:48 pm | |
| Bránila som sa. Kopla som ho do... ehm mužského orgánu. Muselo to bolieť,ale musela som dať do toho všetko
Mimo hru: Prepáč Nibori, že som to urobila ale mám dobrú náladu XD | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 9:50 pm | |
| AU?! naštval sem se KAGE BUSHIN NO JUTSU! zakřičel a vtom sem vytvořil par klonu a vrhl se se všema na klona Susy a stale sem se pokoušel jej zatlačit do zadu ke stinum stromu | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 9:58 pm | |
| Doton: Ganban Kyuu Nai vytvorila sa skalu na každom klonu. Klon bol vo vnútri a jedným hmatom som ich rozdrtila v skale | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 10:06 pm | |
| to uš sem sni nebyl daleko kdiš mi zrovna zničila klony ihned sem se nani vrhl ze vzduchu a švihl poni nabitou katanou kdiš zrovna sem stim vytvořil novou vlnu přimo miřici nani a letěl sem zani abych ji dostal přitom k zemi rovnou do stinu stromu | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 10:07 pm | |
| vylezl jsem z úkrytu. Dost takhle by to nešlo. Naše sensei pravděpodobně ovládá jen genjutsu, takže používat teď ninjutsu je naprosto zbytečné. | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 10:09 pm | |
| Klon Neuhla som a dostala som plnov silou. Normálna Susy Musela som dosť chakri na to aby som udržala klon celý. No hej, ale ja na genjutsu nie som | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 10:11 pm | |
| hmmm, vydržte, vydržte to se poddá usmál jsem se tajemně, načež jesem zamířil k domu Kurenai-san. | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 10:15 pm | |
| Nie,to nemyslíš vážne. Prečo k nej? Dobre ona expert na genjutsum, ale ja som beznadejný prípad | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 10:19 pm | |
| hmmm, rodiná přítelkyně usměji se tajemě a vyrazím na cestu, doufám že mě po cestě nikdo nezastaví a ona bude doma | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 10:22 pm | |
| sedl sem si do travy a sledoval menči treningove pole ktere je ted tak trochu proměněne v bojiště | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 10:23 pm | |
| Vieš, že ma učila vymýšlať a vedieť o aký typ genjutsu ide?. No, ale bola som tak beznádejná, že som nedokázala určiť čo je genjutsu a čo realita. zašepkám | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 10:29 pm | |
| mimo hru: jste pro abych ji přivedl? | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 10:31 pm | |
| | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 10:33 pm | |
| Mimo hru: mě je to jedno ja ted sleduji krasnou oblohu | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 10:37 pm | |
| mimo hru: XD
hra: Asi za dvacet minut jsem se vrátil, doprovázený Kurenai Už všechno ví, takže na místa zavelel jsem a zamířil ke svému stromovému úkrytu.
mimo hru: kdo za ni chce hrát? | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 10:38 pm | |
| mimo hru: ja za ňu nebudem hrať. Vyčerpala som japonské slová. | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 10:48 pm | |
| Mimo hru si pište do SZ a ne sem, kazí to dojem ze hry !!! | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 11:00 pm | |
| Kurenai Postavila jsem se zhruba doprostřed cvičiště. Tak fajn děcka, na co čekáte, začněte vyzvala jsem je. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) | |
| |
|
| |
| Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) | |
|