| Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodní - team 14 (Niboru, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 11:37 pm | |
| Dostanem záchvat smiechu. S Niboriho som proste nemohla. Ne-nezna jhahhaahaha. Nezná-násilňujú. Nič sa nedeje. To len aby ste sa prebrali. Ale funguje to len na teba | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 11:37 pm | |
| všímavější jedinec si všimne, že se mi nehýbe hrudník | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 11:40 pm | |
| hmm ten spi nějak tvrdě ne? sleduje ho jak blby přitom se tak trochu červena mimo hru: nejsem všimavějši jedinecxD | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodní - team 14 (Niboru, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 11:44 pm | |
| Nernam vstávaj. Už desať minút prešlo. zatrasiem s ním. Nehýbe sa. Skontrolujem pulz a dýchanie A sakra. On nedýhca. Začnem mu dávať ninjovsku prvú pomoc. Takže mu hlavu nakloním do zadu a otvorím mu ústa. Dávam mu cez ne chakru ktorá by mu mala pomôcť s dýchaním. Potom mu dám protijed. Pomali začal dýchať | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 11:45 pm | |
| Konoha Když se mnou začne třást, otevřu oči a zařvu BAF přičemž trhnu rukama prutce proti jejímu obličeji | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 11:47 pm | |
| ou řekl stojici tam jako blbec jdeme trenit? mimo hru: uš sem se těšil že mu daš uměli dychanixD | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 11:48 pm | |
| - Nibori napsal:
mimo hru: uš sem se těšil že mu daš uměli dychanixD mimo hru: já právě taky proto jsem to zkoušel | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodní - team 14 (Niboru, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 11:49 pm | |
| A ty jeden sku.... teda hnusák. Chceš aby som dostala infarkt?!
mimo hru: To by som neurobila XDale ja už budem musieť ísť. Budem tu zajtra | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Wed Apr 08, 2009 11:52 pm | |
| Zem zamračím se. Tak bacha, mou mámu neurážej zavrčím, načež vybuchnu v záchvatu smíchu. TO máš jako pomstu za to probuzení mimo hru: tak pa | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodní - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 11:05 am | |
| Ideme trénovať, nie?! usmejem sa. A preto som povedala niečo iné lebo by si ma inak zabil | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 11:28 am | |
| jasně! uš sem celi natěšeni na trenink řekl s usměvem | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 11:58 am | |
| Louka Zvedl jsem se na nohy. Hmmmm, a CO jdeme trénovat? zeptal jsem se poněkud nejistě. | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 12:40 pm | |
| Hlavne spoluprácu. usmejem sa nad tou jednoduchosťou v mojom hlase | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 12:45 pm | |
| hmmmmm, spolupráci poškrábu se na hlavě nebylo by lepší nejdřív přijít s nějakou strategií boje proti ní a pak ji terpve společně natrénovat? | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 12:51 pm | |
| Jak chceš. Dneska mi to nemyslí Ako keby mi to niekedy myslelo nad tou myšlienkou sa uškrniem | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 12:52 pm | |
| hmmm, fajn souhlasí te se mnou, že vzhledem k jejím schopnostem to bude patrně expert na genjutsu? | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 12:54 pm | |
| Súhlasím s tebou. hyperaktívne som prikívla. | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 1:03 pm | |
| tedy, jestli je opravdu hodně zaměřená na genjutsu, bude slabá na taijutsu a patrně bude mít jen pár podpůrných ninjutsu, je tak? | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 1:04 pm | |
| zda se že ano s odpovědi přikivl | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 1:44 pm | |
| Presne. A ty Nernam si dobrý v taijutsu. Ja som dobrá v ninjutsu a Nibori. To ehm... neviem | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 1:52 pm | |
| otočil jsem se na Niboriho. Aby jsme to zvládly, musíme navzájem do nejmenších detailů znát naše schopnosti, přednosti a slabiny. | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 1:54 pm | |
| | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 1:56 pm | |
| ja ovladam Taijstu řekl začněme moc času teda nato važně nemame nemyslite? | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 1:58 pm | |
| Môžeme to hovoriť pri tréningu | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 1:58 pm | |
| ne, je to důležité, abych mohl vymyslet účinou ztrategii, musím dopodrobna znát vaše schopnosti. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) | |
| |
|
| |
| Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) | |
|