Naruto Virtuální Svět |
|
| Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 2:04 pm | |
| Tak začnem ja. Najlepšie mi ide ninjutsu. Viem dosť techník zemného a ohnivého elementu. Môžem s tých dvoch elementov urobiť lávu. Potom nejaké genjutsu, ale to len základné. Som hrozná v taijutsu. Mám katanu s ktorou bojujem hlavne keď môj nepriateľ taijutsu používa. Ešte kekei-genkai deformácia na mačku. Budem proste mať pazúre, zuby, chvost,uši a tak. Chakra mi tak hlavne nebude veľmi ubúdať. Potom v tom môžem urobiť nejaké techniky ktoré neviem. Ale ešte to neviem používať. To je asi všetko | |
| | | Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 2:07 pm | |
| ovladan ruzně jako ninjitsu a podobně nejlip mi jde asi taitsu ovladam dobře svoji katanu do ktere dokažu vložit velke množstvi chakri a vytvořit tak mnoho ruznich utoku | |
| | | Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 2:10 pm | |
| hmmmmm, fajn já jsem expert na kontaktní boj, plus nějaké ty pasti a jedno jutsu na střední vzdálenost, má největší slabyna je absence genjutsu a útočných ninjutsu zamyslím se. Máte někdo nějaký nápad? Co se strategie týče? | |
| | | Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 2:15 pm | |
| Povedala som, že ja dnes nemyslím a k tomu ty máš IQ nie my | |
| | | Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 2:31 pm | |
| pche, tys tvrdila, že máš IQ 150 zamračil jsem se, ale mávl jsem nad tím nakonec rukou. Fajn, plán je prostý, Nibori s ní bude bojovat sám, zatímco Susy a já se s chováme. Úkolem bude ji dostat k támhle tomu stromu kývnu k statnému dubu přesněji do jeho stínu, ve kterém se bude schovávat stín můj. Když ji tam dostanete já ji spoutám a pak už ji prostě jen zlikvidujete. V případě, že by Niboriho dostala do genjutsu, které by nebyl schopen zrušit sám, pomůže mu Susy. Já se zapojím do boje jen v nejnutnějším případě. Pro tu možnost tu romístním několik pastí, u kterých si musíte zapamatovat kde jsou, aby jste je náhodou nespustili. Zapojím li se do boje i já, na vás dvou bude, aby jste ji neustále napadali a poskytli mi možnost ji spoutat, jasné? | |
| | | Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 2:36 pm | |
| Hai pane!!! uškrniem sa. A povedala som, že dnes mi to nemyslí. | |
| | | Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 5:34 pm | |
| lehce zrudnu. Eto, pane mi neříkejte, raději | |
| | | Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 6:01 pm | |
| Ani som to nemala v pláne usmejem sa nevinným pohĺadom | |
| | | Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 6:07 pm | |
| zrudnu ehm, tak začneme s tréningem ne? | |
| | | Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 7:19 pm | |
| | |
| | | Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 7:40 pm | |
| hmmmm, fajn Susy, dokážeš vytvořit genjutsu senseie? | |
| | | Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 7:52 pm | |
| Pokusím sa poviem a začnem sa sústrediť. Musím najprv vedieť aké to bolo genjutsu. Genjutsu ktoré bolo zamerané na rýchlu, ale bolestivú smrť. Mám to začnem robiť pečate. ´Genjutsu: Sou Mokushiroku zrazu zo zeme vyrastie strom a začne útočiť klíčkami | |
| | | Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 8:03 pm | |
| Kai pronesu a genjutsu zmizí. Ehm, Susy, já myslel spíš iluzi jí jako osoby......asi bude lepší, když to bude tvůj přeměněný kage bunshi ne? | |
| | | Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 8:06 pm | |
| Povedz skôr. Hovoríš veľmi dvojzmiselne. usmejem sa a urobím klon ktorý sa premení na osobu s kapucňou. Neviem ako vyzerá, tak som to urobila len tak. Ále má žesnké pohlavie | |
| | | Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 8:17 pm | |
| hmmm, to vědět nepotřebuji. usměji se. fajn na místa, já ke stromu, Susy, ty se ukryj někde poblíž, Nibori ty začni bojovat. | |
| | | Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 8:21 pm | |
| | |
| | | Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 8:22 pm | |
| Cvičiště I já se ukryji a čekám co Nibori udělá. | |
| | | Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 8:25 pm | |
| šahl sem po katane a vrhl sem se na nepřitele | |
| | | Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 8:45 pm | |
| mimo hru: hmmmm, kdopak bude hrát za Susyn klon? | |
| | | Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 8:50 pm | |
| mimo hru: nie je tu Nibori takže by to bolo aj tak na nič | |
| | | Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 8:52 pm | |
| mimo hru: niboriho sem z Bleach dokopu, hraj dál | |
| | | Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 8:59 pm | |
| mimo hru: ok budem hrať za Susy-klon Susyn klonZaútočil na mňa a ja som mu uhýbala. Urobila som pečate a pošepkala Kyoboku itai samozrejme genjutsu. Vyrastie strom a spúta ťa. Pomali sa ti konáre zarívajú do kože | |
| | | Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 9:07 pm | |
| mimo hru: na koho zaútočili? | |
| | | Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 9:09 pm | |
| mimo hru: Hrajem za môj klon. Zaútočila som na Niboriho lebo začal útočiť | |
| | | Nernam ANBU
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) Thu Apr 09, 2009 9:14 pm | |
| mimo hru: O.K. jdu sem Niboriho dokopat | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) | |
| |
| | | | Nejste hodni - team 14 (Nibori, Susy a Nernam) | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |