Naruto Virtuální Svět |
|
| team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Shinan Jounin
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Fri Apr 10, 2009 8:31 pm | |
| Hej huyga, počuvaj winri, pripravte plán, ja zabavím sesneia povedal som a skočil na Gama shimiho, podme na to gama shimi, skoč poriadne vysoko SFX: Skok Ja a gama Shimi sme boli vysoko nad zemou,
Gama Shimi Ninja technika, vodné náboje Z gaminich úst vyleteli náboje smerujúce na senseia
JA XD Ešte viac som sa vyšvihol z chbáta žaby namieril som svoje katany na senseia a zreval Tajo, Kage bushino jutsu Vôkol mňa sa zjavilo asi 20 klonov, každy sa dal do rovnakej polohy (este vo vzduchu:D)ako ja a všetci sme naraz stisli ruki v pečati tigra Teraz zaznel len zboroví výkrik klonov ninja technika, Dážd smrti Katany z puzdier klonov sa rozsvietili tak ako aj moje a prudkým výstrelom strelili do senseia Dopadol som vedľa Winri nejaké nápady šefka pousmial som sa | |
| | | Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Fri Apr 10, 2009 11:26 pm | |
| Sensei se jen pousmál Vyplivl jehlici ktera vyletele do vzduchu kde explodovala a na zem se snesly stovky jehlic. Vsechny klony zmizeli. Skočil jsem před Winri a kaitenem jsem všechny jehlice odhodil stranou | |
| | | Shinan Jounin
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Sun Apr 12, 2009 6:46 pm | |
| sami nezmôžeme nič, musime na to ako tým | |
| | | Winri ANBU root
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Sun Apr 12, 2009 10:49 pm | |
| Hej§ Úkolem je zůstat několik minut v tomto poli, tak se zkusme jen bránit a eútočit, akorát se vyčerpáme! navrhla sem XD | |
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Sun Apr 12, 2009 11:42 pm | |
| To není uplně špatnej nápad řekl jsem To ale sensei už zase plival jehlice, létali všude kolem | |
| | | Winri ANBU root
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Mon Apr 13, 2009 12:04 am | |
| Pomocí vzduchu sem jehlicím znemožnila přistát na nás XD | |
| | | BlackStar Chuunin
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Tue Apr 14, 2009 2:38 pm | |
| V křáku
Hele vždyť tydle znám vylezu z křoví a říkám:Nazdar....je sorry asi jsem vás vyrušil v boji.No co proč bych se měl omlouvat každopádňe se na ten váš lamerskej souboje podívám. sednu si a zapnu sharingan (tříkapkvý) | |
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Tue Apr 14, 2009 7:53 pm | |
| Sensei použil ohnivé jutsu. To se přižilo na vzduchu který nás chránil a vzplálo silněji. Všechny nás olízl závan plamene | |
| | | Winri ANBU root
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Fri Apr 17, 2009 4:11 pm | |
| Všimnu si Gantoka Uchihoooo!! Dělej! Pojď sem! Máme první týmovej úkol!! ječela sem na něj strašně radostně (už vidim ten jeho otrávenej výraz XDXD) | |
| | | BlackStar Chuunin
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) Fri Apr 17, 2009 9:20 pm | |
| Už si beze mě nevíte rady co? řeknu velice povíšeňe a na všechny se dívám jako král jak tak koukám pěkně vás tu kosí co? začnu se hlasitě a ďábelsky (na hranici psyhopatství) smát.Jo jen tak mimochodem nechcete pomoct? | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) | |
| |
| | | | team 11 - 1.mise (Shinan, Hyuuga Kashaku a Winri Raion) | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|