Winri ANBU root
| Předmět: Winri Raion Sun Mar 15, 2009 4:14 pm | |
| Jméno: Winri Raion
Věk: 14
Místo původu: Slunečná
Hodnost: Chuunin / Medic-nin
Organizace: žádná
Tým: Gantok, Shinan
Podstata chakry: oheň, země
Schopnosti: kinjutsu, fuuinjutsu, ninjutsu, Nategan (ruší ostatní kekkei genkaie), a pak další neznámé techniky
Zbraň: jehli, sekera XD
Krevní skupina: 0
Znamení zvěrokruhu: Střelec
Charakter: milá, hodná, celkem stydlivá a docela dost naivní, myslí si, že všechno dobře dopadne a že všechno se nějak dá vyřešit dobrým způsobem a nemá moc ráda násilí a nerozlišuje dobro a zlo, protože její naivita jí říká, že všechni jsou vlastně hodní a milí lidé
Minulost: Narodila sem se ve Slunečné zemi v celkem mal rodině. Naše rodina má svoji restauraci, která je vyhlášená a prostě lidé sem chodí porád. ( Mimochodem jmenuje se " Restaurace u Zlatého draka"). Já a máma obsluhujeme hosty a táta se strejdou vaří a strejda si to semnou občas vymění, takže já vařim a on obsluhuje. Jednoho dne mi zemřela mamka na nějakou nemoc(tohle tvrdim všem, jinak se stala docela dost hnusná věc), a proto sme restauraci nachvilu zavřeli. Když sme byli všichni srovnaní s její smrtí, restauraci jsme opět otevřeli a ještě sme vyvěsili všude plakáty na brigádu do naší restaurace, protože jen mi jsme to tam moc nezvádali. Naše rodina je zvláštní jednou věcí a to že nám v žilách kolje černá krev. Teda většinou jen pár jedincům(viz já) ale bohužel sem se nikdy nedověděla pročji mám a proč lidem tak vadí. Také nás často obtěžoval orochimaru a hl. mě kvůli té krvi a vydíral mě atak. No já mu potom nějak unikla FotoXD já sem ta vepředu XD. | |
|