Shinan Jounin
| Předmět: Shinan Silver Sat Mar 21, 2009 7:28 pm | |
| Meno: Shinan Silver Vek: 14 Hodnost: Chunin Miesto pôvodu: dedina skrytá v horách, bola však zničená živlovým démonom, dnes Konoha Oraginzácia : Ninja Konohy tým 2: Shinan, Gantok, Winri Podstata: Oheň a zem, Zbráň: základna výbava ninju ( senboni, shurikeny kunaie, dymové bomby vybuchujúce papieriky) + dva meče tie ktiré mám nas obrázku svojho vzhľadu Krvná skupina: AB Schopnosti: Technika Tisicero Katan(naapad polda mifuneho:) ovládm zem a ohen, viaceré techniky, vyborný v taijutsu, primárni lotus a ovorenie piatich brán(pracujem na šiestej) summoning(povolanie) povolávam žaby+ MAM DEMONA Tým: Zatím žiaden, jeho sa rozpadol po skúške chuninov tak teraz hladá svojho nového senseia Znamenie: Škorpion (pre tých čo neviedia je to štir) Chrakteristika : Je výbušný a agresívny, nepatrý prave medzi elitu supejshinobi, má hnede dlhé vlasy a nosý otrhané šaty. Zivotopis: Ako malý som vyrastal v malej dedine medzi horami. A však keď som mal tri zautočil na našu dedinu živlový demon, ktorého niekto privolal z druhej dymenzie. S tým, že vedel ovládať živli roznietil našu dedinu na prach, no v poslednéj chvíli, keď sa demon menom Sakoso no Moneto prezývaný aj drak chcel ujsť ho náš vodca uzavrel pomocou cechu smrti do mna. a moje telo odniesol do Konohy kde som vyrástol a stal sa shinobi, pričom som vôbec nevdel, že vo mne žije Osemkrídli dtrak druhej dymenzie, a čaká na najbližšiu príležitsoť pre únik. Ja demon vo mne
Naposledy upravil Shinan dne Fri Mar 27, 2009 4:45 pm, celkově upraveno 3 krát | |
|
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Shinan Silver Sun Mar 22, 2009 8:20 pm | |
| ten typek vypada jak jeden z Basilisk | |
|
Shinan Jounin
| Předmět: Re: Shinan Silver Mon Mar 23, 2009 10:00 am | |
| | |
|
Shinan Jounin
| |
Winri ANBU root