Meno: Shinan Silver
Vek: 14
Hodnost: Genin
Miesto pôvodu: dedina skrytá v horách, bola však zničená živlovým démonom, dnes Konoha
Oraginzácia : Ninja Konohy tým 2: Shinan, Gantok, Winri
Podstata: Oheň a zem,
Zbráň: základna výbava ninju ( senboni, shurikeny kunaie, dymové bomby vybuchujúce papieriky) + dva meče tie ktiré mám nas obrázku svojho vzhľadu
Krvná skupina: AB
Schopnosti: Technika Tisicero Katan(naapad polda mifuneho:) ovládm zem a ohen, viaceré techniky, vyborný v taijutsu, primárni lotus a ovorenie piatich brán(pracujem na šiestej) summoning(povolanie) povolávam žaby+ MAM DEMONA
Tým: Zatím žiaden, jeho sa rozpadol po skúške chuninov tak teraz hladá svojho nového senseia
Znamenie: Škorpion (pre tých čo neviedia je to štir)
Chrakteristika : Je výbušný a agresívny, nepatrý prave medzi elitu supejshinobi, má hnede dlhé vlasy a nosý otrhané šaty.
Zivotopis: Ako malý som vyrastal v malej dedine medzi horami. A však keď som mal tri zautočil na našu dedinu živlový demon, ktorého niekto privolal z druhej dymenzie. S tým, že vedel ovládať živli roznietil našu dedinu na prach, no v poslednéj chvíli, keď sa demon menom Sakoso no Moneto prezývaný aj drak chcel ujsť ho náš vodca uzavrel pomocou cechu smrti do mna. a moje telo odniesol do Konohy kde som vyrástol a stal sa shinobi, pričom som vôbec nevdel, že vo mne žije Osemkrídli dtrak druhej dymenzie, a čaká na najbližšiu príležitsoť pre únik.
Ja...komu sa nehce cakat kym vyhodi stranku...tak ten ity obrazok mam ako avatar:)
http://img144.imageshack.us/my.php?image=ninjaboy2.jpgdemon vo mne