| KHS akademie | |
|
+5Nibori BlackStar Raiden_cz Shinan Winri 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 12:47 am | |
| Holka pěkně sklidni mě řikaji Nibori a vidim dobře ale co myslim že se raději otočim a pujdu řekl sem naštvaně | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 12:58 am | |
| Po-počkajte... je mi to strašne ľúto.Ja by som potrebovala od vás pomoc. Hľadám akadémiu a neviem kde je. Myslela som si, že vy by ste mohli vedieť kde je. A to dievča čo je s tebou sa ako volá? | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 1:03 am | |
| Akademie? hmm tak stim ti možna pomuže Winri ikdiš nevim no rad bych pomohl ale sami sme zabludiliřekl jsem a zasmal jsem se | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 1:06 am | |
| Aha. Tak nič. Aspoň ju môžeme hľadať spolu. pousmiala som sa a pozrela na dievča ktoré stálo po jeho boku | |
|
| |
BlackStar Chuunin
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 9:51 am | |
| Brána Konohy
Sakra, měl bych víc trénovat,chidory je náročná technika i na mě...takže Itachi je vrah... no takže tahle ''průzkumná'' porážka za něco stála, teda aspoň vím že tu jsou samí imbecilové a kdo zabil moje rodiče.Asi bych měl zajít za tím Hokagem či kdo to je, ale kam?Měl sem se jich asi zeptat... no co. vyšplhám na nejvíše vypadající budovu a kouknu se po Konoze. | |
|
| |
Raiden_cz Student akademie
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 12:02 pm | |
| Rai odešel směrem do centra konohy, když pět minut na to, prošli branou dva muži. Podle jejich oblečení bylo jasné že jsou z akatsuki. Jeden z nich byl nesmírně vysoký a ten druhý byl zas docela mrňavý. Rai vrazil do dveří, nad nimiž byl nápis Hospoda. | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 12:39 pm | |
| Seděla jsem na skále nedaleko Konohy a pozorovala celou vesnici. Potřebovala jsem najít novej pokusnej objekt a slyšela jsem, že letošní genninové jsou celkem dobří... Chtělo to jen počkat, až se některý z nich zatoulá od vesnice | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 12:46 pm | |
| pomaly som vychádza z konohy do nedalekého lesa na treéning a namotával si svoje obvezy po lotuse späť najprv tam použije kage bushino a lotus, a nakoniec sa na mna vykšlu frflal som ale to divča nie je celkom normálne, niečo v nej je ale neviem čo polemizoval som | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 1:05 pm | |
| Nádhera... 1ten sice nevypadá na gennina... asi chuunin... to bude hračka Poach... zmizela jsem v obláčku dýmu Objevila jsem se asi 200 metru pred ním (shinanem) v lese a připravila několik pastí s výbušnými listky | |
|
| |
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 1:25 pm | |
| Rai vylezl z hospody, moc ho to tam nebavilo, když si všiml dvou mužů kteří k němu kráčeli. Kurva! Vykřikl a rozeběhl se směrem ke kanceláři hokage. Kage Bushin no Jutsu. Tři další Raiové se rozběhli různými směry. To by mi mělo získat aspoň trochu času. | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 1:54 pm | |
| [u]co je to za kravu[/i] pozeral na zenu predním, nechápal, co sa deje, co chce. kto si co chces vykríkol | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 2:20 pm | |
| Všímavej.... to se mi líbí Seskočila jsem na zem Pro tebe jsem Medusa řekla jsem a sundala si kápi z hlavy na čelence na rameni jsem měla značku Konohy | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 3:58 pm | |
| ak nepovieš čo zi zač roznesiem ta na kopytá vyhrážal som sa a schmatol svoj meč | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 4:01 pm | |
| Pokud vím tak jsem se představila, narozdíl od tebe řekla jsem Každopádně ty ted půjdeš se mnou... řekla jsem | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 4:03 pm | |
| nespoliehal by som na to, to ta mama neučila nerozprávať s cudzími ľudmi, vypadni a hneď inak máš problém | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 4:05 pm | |
| Uvidíme usmála jsem se a behě mvetřiny jsem udělala několik pečetí Doton: Ganban Kyuu vykřikla jsem Ze země kooem tebe vyjela skála, která se tě pokusila sevřít ze všech stran | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 4:08 pm | |
| smola PRVA BRANA vyskočil som zo zovretia a rozbehol sa naprieč Meduse, keď som bol dostatočne blízko dokončil som OTVOR SA prudkým výkopom som ju dostal do vzduchu, čoskoro som ju nasledoval a oblapil obväzami tu máš, PRIMARNI LOTUS | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 4:17 pm | |
| A to má být co? řekla jsem, když jsem uder zablokovala rukou Takové plýtvání energií... DOTON: Medusa vyplivla jsem mrak přilnavého prachu, který ulpíval na všem kromě me. Všechno co bylo uvnitř mraku bylo pokryto vrstvou kamene | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 4:20 pm | |
| neskoro zasmial som sa a rozplynul v obláčiku dymu...ja ako ja skor môj kage bushin. Moje ruky vyleteli zo zeme a schytili medusine nohy a skor ako sa stihla spamätať už jej zo zeme trčala len hlava. Prudko som sa odrazilzo zeme, vytiahol kunai a hodil jej ho do hlavi čušiacej zo zeme | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 4:22 pm | |
| Poach. Proměnila jsem se v kámen Moc pěkné... ale nechápu proč se snažíš... ozvalo se za tebou Doton: Yomi Numa celé okolí se proměnilo na bažinu, která začala pohlcovat uplně všechno | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 4:23 pm | |
| čo odo mňa chceš vyvreskol som | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 4:28 pm | |
| Ale to je zkutečně prosté... muj poslední pokusnej králík nevydržel moje pokusy... potřebuji nového řekla jsem visíc ze stromu tkerý pomalu pohlcovala bažina | |
|
| |
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 4:29 pm | |
| Na tohle mi akatsuki neskočí. Proběhl úzkou uličkou kde na konci už čekali dvě postavi. Sakra! Vřískl. Vypadá to že Rai bude muset bojovat. | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 4:31 pm | |
| na to zabudni vytrhol som sa z bažiny a spojil ruky v znamení tygra Katon, fenixovo kvetinove jutsu strom prebodlí náboje ohňa | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 4:34 pm | |
| Doton: Doryuu heki z bažiny vyjela skalní zed která zachytila utok Na špici zdi jsem stála já Doton: Medusa řekla jsem ještě jednou a zahalila bažinu kamenícím prachem | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: KHS akademie | |
| |
|
| |
| KHS akademie | |
|