Naruto
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto

Virtuální Svět

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

KHS akademie

Goto down 
+5
Nibori
BlackStar
Raiden_cz
Shinan
Winri
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21  Next
AutorZpráva
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

KHS akademie - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 4 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 12:47 am

Holka pěkně sklidni mě řikaji Nibori a vidim dobře ale co myslim že se raději otočim a pujdu řekl sem naštvaně
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 4 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 12:58 am

Po-počkajte... je mi to strašne ľúto.Ja by som potrebovala od vás pomoc. Hľadám akadémiu a neviem kde je. Myslela som si, že vy by ste mohli vedieť kde je. A to dievča čo je s tebou sa ako volá?
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 4 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 1:03 am

Akademie? hmm tak stim ti možna pomuže Winri ikdiš nevim no rad bych pomohl ale sami sme zabludiliřekl jsem a zasmal jsem se
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 4 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 1:06 am

Aha. Tak nič. Aspoň ju môžeme hľadať spolu. pousmiala som sa a pozrela na dievča ktoré stálo po jeho boku
Návrat nahoru Goto down
BlackStar
Chuunin
Chuunin
BlackStar

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 4 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 9:51 am

Brána Konohy

Sakra, měl bych víc trénovat,chidory je náročná technika i na mě...takže Itachi je vrah... no takže tahle ''průzkumná'' porážka za něco stála, teda aspoň vím že tu jsou samí imbecilové a kdo zabil moje rodiče.Asi bych měl zajít za tím Hokagem či kdo to je, ale kam?Měl sem se jich asi zeptat... no co. vyšplhám na nejvíše vypadající budovu a kouknu se po Konoze.
Návrat nahoru Goto down
Raiden_cz
Student akademie
Student akademie
Raiden_cz

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 4 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 12:02 pm

Rai odešel směrem do centra konohy, když pět minut na to, prošli branou dva muži. Podle jejich oblečení bylo jasné že jsou z akatsuki. Jeden z nich byl nesmírně vysoký a ten druhý byl zas docela mrňavý. Rai vrazil do dveří, nad nimiž byl nápis Hospoda.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Feudální pán
Feudální pán
Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 4 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 12:39 pm

Seděla jsem na skále nedaleko Konohy a pozorovala celou vesnici. Potřebovala jsem najít novej pokusnej objekt a slyšela jsem, že letošní genninové jsou celkem dobří... Chtělo to jen počkat, až se některý z nich zatoulá od vesnice
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 4 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 12:46 pm

pomaly som vychádza z konohy do nedalekého lesa na treéning a namotával si svoje obvezy po lotuse späť
najprv tam použije kage bushino a lotus, a nakoniec sa na mna vykšlu frflal som
ale to divča nie je celkom normálne, niečo v nej je ale neviem čo polemizoval som
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Feudální pán
Feudální pán
Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 4 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 1:05 pm

Nádhera... 1ten sice nevypadá na gennina... asi chuunin... to bude hračka
Poach... zmizela jsem v obláčku dýmu
Objevila jsem se asi 200 metru pred ním (shinanem) v lese a připravila několik pastí s výbušnými listky
Návrat nahoru Goto down
Raiden_cz
Student akademie
Student akademie
Raiden_cz

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 4 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 1:25 pm

Rai vylezl z hospody, moc ho to tam nebavilo, když si všiml dvou mužů kteří k němu kráčeli. Kurva! Vykřikl a rozeběhl se směrem ke kanceláři hokage. Kage Bushin no Jutsu. Tři další Raiové se rozběhli různými směry. To by mi mělo získat aspoň trochu času.
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 4 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 1:54 pm

[u]co je to za kravu[/i] pozeral na zenu predním, nechápal, co sa deje, co chce.
kto si co chces vykríkol
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Feudální pán
Feudální pán
Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 4 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 2:20 pm

Všímavej.... to se mi líbí
Seskočila jsem na zem
Pro tebe jsem Medusa řekla jsem a sundala si kápi z hlavy
na čelence na rameni jsem měla značku Konohy
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 4 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 3:58 pm

ak nepovieš čo zi zač roznesiem ta na kopytá vyhrážal som sa a schmatol svoj meč
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Feudální pán
Feudální pán
Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 4 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 4:01 pm

Pokud vím tak jsem se představila, narozdíl od tebe řekla jsem
Každopádně ty ted půjdeš se mnou... řekla jsem
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 4 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 4:03 pm

nespoliehal by som na to, to ta mama neučila nerozprávať s cudzími ľudmi, vypadni a hneď inak máš problém
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Feudální pán
Feudální pán
Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 4 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 4:05 pm

Uvidíme usmála jsem se a behě mvetřiny jsem udělala několik pečetí
Doton: Ganban Kyuu vykřikla jsem
Ze země kooem tebe vyjela skála, která se tě pokusila sevřít ze všech stran
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 4 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 4:08 pm

smola PRVA BRANA vyskočil som zo zovretia a rozbehol sa naprieč Meduse, keď som bol dostatočne blízko dokončil som
OTVOR SA prudkým výkopom som ju dostal do vzduchu, čoskoro som ju nasledoval a oblapil obväzami
tu máš, PRIMARNI LOTUS
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Feudální pán
Feudální pán
Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 4 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 4:17 pm

A to má být co? řekla jsem, když jsem uder zablokovala rukou
Takové plýtvání energií...
DOTON: Medusa vyplivla jsem mrak přilnavého prachu, který ulpíval na všem kromě me. Všechno co bylo uvnitř mraku bylo pokryto vrstvou kamene
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 4 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 4:20 pm

neskoro zasmial som sa a rozplynul v obláčiku dymu...ja ako ja skor môj kage bushin. Moje ruky vyleteli zo zeme a schytili medusine nohy a skor ako sa stihla spamätať už jej zo zeme trčala len hlava. Prudko som sa odrazilzo zeme, vytiahol kunai a hodil jej ho do hlavi čušiacej zo zeme
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Feudální pán
Feudální pán
Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 4 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 4:22 pm

Poach. Proměnila jsem se v kámen
Moc pěkné... ale nechápu proč se snažíš... ozvalo se za tebou
Doton: Yomi Numa celé okolí se proměnilo na bažinu, která začala pohlcovat uplně všechno
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 4 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 4:23 pm

čo odo mňa chceš vyvreskol som
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Feudální pán
Feudální pán
Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 4 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 4:28 pm

Ale to je zkutečně prosté... muj poslední pokusnej králík nevydržel moje pokusy... potřebuji nového řekla jsem visíc ze stromu tkerý pomalu pohlcovala bažina
Návrat nahoru Goto down
Raiden_cz
Student akademie
Student akademie
Raiden_cz

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 4 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 4:29 pm

Na tohle mi akatsuki neskočí. Proběhl úzkou uličkou kde na konci už čekali dvě postavi. Sakra! Vřískl. Vypadá to že Rai bude muset bojovat.
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 4 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 4:31 pm

na to zabudni vytrhol som sa z bažiny a spojil ruky v znamení tygra Katon, fenixovo kvetinove jutsu strom prebodlí náboje ohňa
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Feudální pán
Feudální pán
Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 4 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 4:34 pm

Doton: Doryuu heki z bažiny vyjela skalní zed která zachytila utok
Na špici zdi jsem stála já
Doton: Medusa řekla jsem ještě jednou a zahalila bažinu kamenícím prachem
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 4 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

KHS akademie
Strana 4 z 21Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto :: Role Playing Game :: RPG - Dohráno-