| KHS akademie | |
|
+5Nibori BlackStar Raiden_cz Shinan Winri 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Wed Mar 25, 2009 4:00 pm | |
| ja som ti prišiel podakovať, vieš vtedy v lese, a mimo to, moje meno je Shinan pousmal som sa | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: KHS akademie Wed Mar 25, 2009 4:11 pm | |
| Moje Susy, ale to už vieš uškrnula som sa. A ďakovať nemusíš | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Thu Mar 26, 2009 7:19 pm | |
| snáď by som to odčinil, keby som ťa pozval na misku ramen pousmial sa a šahol do vrecka po nejakých drobných | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: KHS akademie Thu Mar 26, 2009 10:09 pm | |
| Tak dobre. súhlasila som a usmiala som sa. Bol celkom milý | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Thu Mar 26, 2009 10:11 pm | |
| sadly sme si si Suzy do stánku ja som radostne tresol peniaze na stôl a výkríkol Dve bravčové, prosím pozrel som na Suzy alebo chceš snád ine? | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 9:38 am | |
| Nie... ďakujem. Bravčové bude ok | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 4:37 pm | |
| v tom mi zazvonil budík z mobilu. ja som zabudol, načisto, prepáč, budem ťa musieť opustiť, môžeš zjesť aj moju porciu postavil som sa a odbehol. | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 4:41 pm | |
| bežal som porpri reštarácii a zbadal som Winry. Zastavil som sa a zadychčane som sa spýtal nevidel si tadiaľto isť chlapíka s dvoma krabicami? je to otázka života a smrti, no života sa smrti nie, ale je to dôležité vravel som celý zadychčaný | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 4:47 pm | |
| Eh, ne zatim sem nikoho neviděla...promiň řekla sem trochu vylekaně | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 4:48 pm | |
| a co bude s tymi skuškami, počul som že Tsunade chce deliť chuninov na tými, čo sa to vlaste deje | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 4:51 pm | |
| Toje jasný! Někdy by nás měla Tsunade-sama rozdělit do týmu po třech a pak budem mít asi tři nebo čtyři týdny na to, abysme se vytrénovali na ty zkoušky! Slyšela sem, že nejdřív budou písemné, pak v terénu a pak prý budou duely odpověděla sem shinanovi s úsměvem na tváři! | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 4:52 pm | |
| fajn a mimo to mne by sa trening hodil, dnes večer budem trénovať v lese, s mojími novými hračkami, takže keby niečo najdeš ma tam pousmial som sa a bzrel ale teraz musím bežať, lebo ho nedobehnem | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 4:55 pm | |
| Ským že tam bude? řekla sem si pro sebe a mávala prchajícímu Shinanovi. Mám dnes něco v plánu? Že bych se tam šla podívat? přemýšlela sem po cestě směrem k restauraci Zlatého draka, kde pracuju. | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 4:58 pm | |
| Večer Mal som dva puzdra plne katán ( ako mifune ) a z vrecka som vytiahol zvitok | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 5:02 pm | |
| U Draka se už zavíralo a já svou práci měla hotovou. Jelikož sem vážně neměla co dělat tak sem se vydala tomu lesu. Nejdřív sem se ale schovala a pozorovala Shinana co bude dělat. | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 5:06 pm | |
| roztIAHOL SOM zvitok , zahryzol do prsta a vykríkol ZVOL8VACIE JUTSU POOOOOOOOOOOOOOOOOF z obláčiku sa vynorila žaba veľka asi 20 centimetrov stará, vráščita a fúzata. Dobrý Gama rento
Gama rento Ahoj shinan, vidím, že máš už svoje katany, je najvyšší čas pustit sa do tréninku, a to dievča sa môže pridať
Shinan aké nechápavo som valil oči
Gama Rento To čo ťa sleduje | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 5:07 pm | |
| kdiš sem takhle jako vždi prochazel po večere kolem okolo sem si zase lehl k jezeru a sledoval jezero splnou hlavou myšlenek. | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 5:08 pm | |
| Herdek! naštvala sem se na tu žábu, že mě prozradila a něvěděla sem co mám dělat. Tak sem teda vylezla z úkrytu a pozdravila | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 5:09 pm | |
| nazdárek povedal som a začervenal som sa | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 5:13 pm | |
| nahle sem se probudil z myšlenek a postavil, vytahl sem meče a začal jen tak na jezeře trenovat švyhanim meču | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 5:14 pm | |
| Ahoj!Tak sem teda tady...neslyšíš něco? Jakoby někdo mával mečema XD (kdo to asi bude XD) otočila sem se směrem, kde sem slyšela ten rachot | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 5:17 pm | |
| | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 5:24 pm | |
| Půjdem se tam podívat? navrhla sem opět s optimismem XD | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 5:24 pm | |
| Nahle sem začal do Mečich vložovat Chakru pomalu se kolem mě začal tvořit vir tvořeni větrem a ohněm, hned potim co se proces ukončil vir zmizel a kolem jednoho meče šlehaly silne plameny a kolem druheho pěkny tlak větru | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 5:29 pm | |
| ok povedal som a pozrel na žabu a my pokračujeme v tréningu | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: KHS akademie | |
| |
|
| |