Naruto
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto

Virtuální Svět

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

KHS akademie

Goto down 
+5
Nibori
BlackStar
Raiden_cz
Shinan
Winri
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21  Next
AutorZpráva
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

KHS akademie - Stránka 5 Empty
PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 5 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 4:36 pm

dopadol som na bažinu a zapomoci chakry ktrou som vrazil do nôh so sa skvele udržal na hladine, no napriek prachu som nič nevidel, smola
Návrat nahoru Goto down
BlackStar
Chuunin
Chuunin
BlackStar

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 5 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 4:39 pm

Někde v Konoze

Myslel jsem že to bude menší město... no asi půjdu do té nejvišší budovi u těch divných kebulí ve skále

Před bránou k Hokageho baráku

Vy mě nepustíte dovnitř...ale proč ne? zeptal jsem se

Prostě nejsi dostatečně známí stímhle se strážce otočil a už se mnou nemluvil.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Feudální pán
Feudální pán
Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 5 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 4:43 pm

Prach začal tvrdnout. POmalu se rozplýval. Vše co bylo vevnitř bylo ted zkamenělé
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 5 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 4:48 pm

čo to, skamenel som, nemôžem dýchať, čo sa to deje snažil som sa pohnúť no noč nepmáhalo
nemôžem dýchť, dusím sa snažil som sa viac a viac no nič pomaly som už zatváral oči, toto bude asi môj koniec
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Feudální pán
Feudální pán
Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 5 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 5:03 pm

Přiskočila jsem k "soše" a pustila do ní elektřinu
To mi pomohlo paralizovat toho vevnitř aby přežil cestu do mého sídla
vzala jsem kámen a zmizela. Bažina zmizela a na zemi zůstala ležet jen čelenka konohy, která mu v bitvě upadla
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 5 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 5:16 pm

zamdlieval som, niekto ma dvihol, čoskoro som otvoril oči a pozrel pred seba. Bola predo mnou klietka, obrovská,
Zvlový drak
Sfx : vračanie, a rev
Sfx kvapkanie vody
bolo otázkou času kedy sa tu objavíš Shinan povedalo niečo z vnútra klietky

Shinan
či si zač opýtal som sa

Drak
je smutné, že žijem v tebe a ty o tom ani netušíš, som ten kto ti zabil rodinu smial sa drak

Shinan
čo spozornel som bol to on živlový osemkrídli drak

Drak
nebuď taký prekvapený rozosmial sa drak

Prebudil som sa s tým, že vôkol mňa pulzovala čierna chakra, a bolelo ma bruch.
ARGHHHHHHHHTTTTTT vykríkol som neľudsky až praska skala. Vokol mňa lietala chakra vlasy sa dvihal, moje nechty sa začali meniť v pazúry, koža sa miestami zošupinatela a oči mi prkyl čierny povlak. Zuby mi rástli a zaostrili sa.
nemohol som to ovládať, niečo zo mňa zAačalo vrčať až vrieskať, ale neludksy hlboko

pečať je porušená vykríklo to niečo mojimi ústami Pozrel som na zem, uvidel som svoju čelenku, shmatol som ju, no pod náporom chakri som ju nebol pomali schpný udržať. Čo som, nositeľ demona? To nie

ARGHHHHHHHHTGHTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHTTTTTTTTTTT
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Feudální pán
Feudální pán
Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 5 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 5:24 pm

Najednou kamena kukla praskla
Odkočila sem kousek stranou a pozorovala přemenu
Páníček nemá dost? zeptala jsem se
Znaky na rukou a na krku se mi rozlezly po celém těla. Kůže mi zešedla a místo dvou copů se mi objevili hadi
První stupeň Orochimarovi pečetě...
Už víš proč si říkám Medusa?
Návrat nahoru Goto down
Raiden_cz
Student akademie
Student akademie
Raiden_cz

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 5 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 5:29 pm

Odkudsi se oozvala rána a obří zvýšení chakry. Oba z akatsuki se podívali stejným směrem jako já. Šlo to odtud. Vystřelil jsem jako první a akatsuki běželi hned za mnou.
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 5 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 5:29 pm

pozrel som čiernými očami na Meduzu, a zrazu ako záblesk, už ma nebolo.
zrazu som sa objavil pred Meduzou, no nedotykal som sa jej,
SFX: PRASK
Medusa letela preč a ja som bežal za nou, a dalšie a dalšie päsťe, nekotroľoval som svoje telo, robilo to samo, čoskoro som cítil ak krvkropý moju tvár, vyrazila jej spomedzi zubou
Schmatol som ju za tričko a vrhol o strom
SFX: prásk, dalšia sprška krvý

ARGHTT
nado mnou sa t z čakry vytvoril obrys demona vo mne, taký veľky, že urtiče sa dal vidieť aj z konohy
Návrat nahoru Goto down
Raiden_cz
Student akademie
Student akademie
Raiden_cz

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 5 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 5:34 pm

Rai ihned zabrzdil a akatsuki taktéž. Co tu sakra dělá Bijuu? Akatsuki neodpovídali. Pokrčil jsem rameny a vystřelil znovu ku předu. Nemám sice důvod pomáhat konoze, ale bojovat s démonem může bejt sranda.
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 5 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 5:38 pm

vrčal som zurivosťou, pozrel som na meduzu, nastavil ruku pred seba začala sa do nej zbierať čierna chakra,
bude to rýchle no bolestivepokračoval drak mojimi ustami
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 5 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 5:39 pm

jak tam takhle postavame najednou sem cosi uslišel a pochvili i viděl něco zvlaštniho beze slova sem se rozběhl tim směrem a ihned chmatl po mečich co to bylo? musim to vydet a to ihned pospichal sem tim směrem co to jen šlo
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Feudální pán
Feudální pán
Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 5 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 5:42 pm

Velice bolestivé...řekla jsem
Raiton: Raikri na ruce se mi objevila šedá koule blesků, vyskočila jsem a praštila démona do břicha
Návrat nahoru Goto down
Raiden_cz
Student akademie
Student akademie
Raiden_cz

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 5 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 5:46 pm

Rai dopadl na strom kousek od démona. Ta chakra byla neskutečná. Nikdyn ic takového neviděl. Vrhl se před démona a připravil se k boji.
Návrat nahoru Goto down
Winri
ANBU root
ANBU root
Winri

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 5 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 5:53 pm

Probudila sem se na své ubytovně, vylezla z postele a protáhla se. Udělala sem si něco k snídani a tu sem si vzala na malý balkon, kde sem si sedla na židly a koukala přes zábradlí ven. Dneska bylo celkem rušno, ale taky moc krásně! Když sem dosnídala, zůstala sem sedět na balkóně opřená o zbradlí.
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 5 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 6:00 pm

kdiš sem doběhl na misto ihned sem se skril a sledoval zajimavy zapas demona proti nějake osobě nevěděl sem jsetli mam někomu pomoci a tak sem zustal s ticha schovany
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 5 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 6:02 pm

bol som pod sekundou vedla meduzi a vyrazil somju asi sto metrov red seba.
obzrel som sa po okoli a zistil som, že tam je njeak viac ludi, odrazil som sa zo zeme a z ciernej chakry sa mi vytvorili cierne kridla,a letel som do výšky, tam som zastavil a len tak sa zvnášal. Začala ma pomaly obaľovať čierna bublinkujuca chakra a rástlo mi prvé kridlo.
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 5 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 6:13 pm

Nibori začal utekať za hlukom. Cítila som veľmi silnú chakru tak som sa rozbehla tiež. Keď som tam dobehla uvidela som niečo, čo by asi nemalo existovať. Démona. Mal už jedno krídlo. Zamŕzla som a nemohla sa pohnúť. Niekde som to už vydela pomyslela som si a hľadala spomienku na dračieho démona. Bože... nespomínam si
Návrat nahoru Goto down
BlackStar
Chuunin
Chuunin
BlackStar

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 5 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 6:17 pm

Hokageho místnost

Já:Hokage-sama omlouvám se ale musel jsem zneškodnit stráže, ale paralíza nebude dlouho trvat.Takže k věci asi víte proč jsem tady takže nebudu dlouho říkat že musím najít a zabít Itachiho.Nevíte kde je?

Hokage:Máš pravdu nevím, takže jestli na srdci nemáš nic srdci ODEJDI!!!

Já:Nashledanou

Odejdu a jdu trénovat do lesa kde vidím jak ten se dvěma obříma mečema (Nibori) kouká na něco tedy vlastně někoho z povzdálí.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki
Feudální pán
Feudální pán
Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 5 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 6:20 pm

Bylo tu nejak moc lidi...
Poach. Zmizela jsem
Návrat nahoru Goto down
Raiden_cz
Student akademie
Student akademie
Raiden_cz

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 5 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 6:23 pm

Doton: Gansetsukon Ze země vystřelila kamenná hůl a vrazila mi do ruky. Rai s ní zašermoval a postavil se tak že hůl byla za zády. Akatsuki se nijak nezapojovali. Jak ho mám přinutit přistát? Kage Bushin no Justu. Vedle Raie se objevil klon který ho chytl a vymrštil do vzduchu.Kage Bushin no Justu! Rai se postavil na klon a odrazil se do výšky. Kage Bushin no Justu!. Drak ho chtěl smést ale klony změnili směr jeho letu. Kage Bushin no Justu! Znovu se vymrštil nahoru když už stál tváří tvář Bijuu. Musím ho zapečetit. Gogyo Fuuin! Vrhl jsem se vstříc drakovi.
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 5 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 6:28 pm

SFX: PAM
jedným uderom som zrazil Raia na zem svojim kridlom. Potom som pristál na zem a vrčal na ľudí vôkol

A DOST vyvreskol som a chakra demon sa vracala do pečate. Bol som to opäť ja, a však bol som doránany dalšie boje by som nezvládol

prestante nechcem vám ublížiť
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 5 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 6:30 pm

jak tak sleduji zajimavy zapas ta zahadna osoba zmizela a ja zasebou uslišel někoho otočil jsem se. Všiml sem si že je to ten frajirek uchiha z předtim raději se drž v klidu jestli se nehceš zapojit do boje otočil sem se spatki a sledoval draka chvily pote viskočil ten jeden typek z brany hmm? hele to mi dava šanci zastavit toho draka nebo co to je pomyslel sem si a silně uchopyl svoje meče vpustil sem do nich mnoho chakry a kolem menči čepele se začal vyřit vitr kolem te věči začali šlehat silne plameny v kuse sem přitom začal cosi potichu řikat. najednou sem zastavil a ihned ukončil techniku jako s myslu zbaveni sem sledoval to co se ted stalo Shocked ON JE TO TEN JEDLIK? Vykřikl sem a schoval meče spatky na zada

Naposledy upravil Nibori dne Sun Mar 22, 2009 6:32 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Raiden_cz
Student akademie
Student akademie
Raiden_cz

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 5 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 6:31 pm

Rai spadl na zem a omdlel. Té chvíle využili akatsuki, svázali ho a odvedli kamsi pryč.
Návrat nahoru Goto down
Winri
ANBU root
ANBU root
Winri

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 5 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 6:32 pm

Z balkóna sem uviděla nějaku divnou okřídlenou postavu, která před chvílí zavrčela a náhle zmizela. Pořádně sem se podívala na nějaké místo v lese, kde bylo nějak pořád rušno. Nijak sem to moc neřešila a natáhla sem si nohy na stůl a přemejšlela sem o naší vesnici a restauraci XD
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 5 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

KHS akademie
Strana 5 z 21Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto :: Role Playing Game :: RPG - Dohráno-
Přejdi na: