| KHS akademie | |
|
+5Nibori BlackStar Raiden_cz Shinan Winri 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
BlackStar Chuunin
| Předmět: Re: KHS akademie Sat Mar 21, 2009 10:23 pm | |
| Jo a k tobě ty přehnaně šťastná, na takové zbytečnosti jako jídlo nemám čas | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Sat Mar 21, 2009 10:24 pm | |
| no jasne, veď aj vyzeráš ako podivýn poznamenal som ironicky | |
|
| |
BlackStar Chuunin
| Předmět: Re: KHS akademie Sat Mar 21, 2009 10:24 pm | |
| Sakra všichni jsou tu divní probodnu všechny postupně svím tříkapkovím sharinganem | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Sat Mar 21, 2009 10:25 pm | |
| hej prestan na mna zizať tymi šialenými očami zavrieskal som | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sat Mar 21, 2009 10:25 pm | |
| Všimnu si, že mě chce prohlídnout sharinganem, tak rychle použiju svůj Nategan, který "odrazí nebo nedovolí" jinému kekkei genkai aby na mě působil | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sat Mar 21, 2009 10:26 pm | |
| Anbu? hmm co je to? to jsou ti podivine v maskach co mě dostali do problemu? měl sem čtiřlistek a tak sem v poho ale pod kontrolou s odpovědi mi upadla kapka slzi | |
|
| |
BlackStar Chuunin
| Předmět: Re: KHS akademie Sat Mar 21, 2009 10:27 pm | |
| Co si sakra.... kdybys nebyla holka už tu kňouráš na zemi | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sat Mar 21, 2009 10:29 pm | |
| No ták hoši! Proč ste tak zlý? není to vůbec hezký, kazíte tak auru celého světa! zesmutněla sem trochu A nechtěli byste třeba nějaký zákusek? Mám doma roládu XD I když kluci moc slydký nejí, tak nechcete něco ... z masa? | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sat Mar 21, 2009 10:29 pm | |
| eh? sice sem divni ale ted sem ještě vic divni kdiš to řeknu hele chytraknu stima svima červenoučkima očičkama drž hubu a nemluv takhle stou divkou | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Sat Mar 21, 2009 10:30 pm | |
| SFX: VYBUCH RADOSTI
MASO kričal som | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sat Mar 21, 2009 10:32 pm | |
| hele tys cos tu přiskakal nejsi ty nějaki jedlik? pořad jen vyřvavaš jidlo začal sem se řechtat | |
|
| |
BlackStar Chuunin
| Předmět: Re: KHS akademie Sat Mar 21, 2009 10:33 pm | |
| Řekli si o to Raibushin no jutsu vykřikl jsem a naráz tu je deset mích klonů zaútočím na toho otevřhubu a na tu holku co tu mele o aurách | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Sat Mar 21, 2009 10:33 pm | |
| chvilu som myslel, že sa budem tváriť urazene,, no potom som sa rozosmial splou s nimi | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sat Mar 21, 2009 10:34 pm | |
| Juuu! Ty asi musíš mít moc rád maso! Ráda ti pak něco uvařím! řekla sem opět vesele a optimisticky. Pak sem chvili premyslela... a jak se vlastně jmenujete?zeptala sem se krvelčných vrahounů XD | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Sat Mar 21, 2009 10:36 pm | |
| Kage Bushino no Jutsu vykrikol som a prekrížil ruky no teda , také spôsoby, veď ja ta naučím rozbehol som sa voči nemu a prásk, kopanec do brady, prvá brana otvor sa PRIMARNI LOTUS vyletel so mza ním a obviazal ho obväzmi nech sa páči hajzle | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sat Mar 21, 2009 10:37 pm | |
| heh utok? to posral cože? jde po te holce? přiskočil sem k divce a ihned tasil oba meče jakmile se kemě přibližil nějaky klon ihned sem ho odstranil Moc mě podcenuješ a take zabijim bez rozmyšleni stejně jako svoji RODINU! vykřikl sem a naštvaně sledoval každi jeho krok | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Sat Mar 21, 2009 10:38 pm | |
| roztočil som ho a vrazil ním o zem to ta schladí | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sat Mar 21, 2009 10:38 pm | |
| Jeden z těch klonů se mě chystal napadnout, ale já sem se mu bez problému vyhla a dalšího zneškodnila. Pak sem se (pozor) trochu zle podívala na toho šílence, co mě chtěl napadnout Proč to děláš? Co z toho máš? Zabíjet lidi, css! řekla sem s odporem Nech toho prosím, nikdo na to není zvědavý řekla sem trochu smutným tónem a na chvíli se zamysella Nejsi jediný kdo měl nějakou špatnou minulost, jasný?! Tak se k sobě chovejme trochu přátelsky! | |
|
| |
BlackStar Chuunin
| Předmět: Re: KHS akademie Sat Mar 21, 2009 10:39 pm | |
| Vesele uhnu se svím sharinganem a říkám:Co sis myslel? | |
|
| |
BlackStar Chuunin
| Předmět: Re: KHS akademie Sat Mar 21, 2009 10:40 pm | |
| | |
|
| |
BlackStar Chuunin
| Předmět: Re: KHS akademie Sat Mar 21, 2009 10:41 pm | |
| Nejsem jediný ze špatnou minulostí blablabla co si sakra MYSLÍTEEEEEEEEEE? | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sat Mar 21, 2009 10:41 pm | |
| achjo uš mě unavuješ nehceš vypadnout a jit hledat toho sviho vraha toho tveho clanu očiček? odřekl jsem zatimco se kolem moji menči čepele začal vzduch pomalu proměnovat a začalo to kolem te čepele vyřit | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sat Mar 21, 2009 10:43 pm | |
| *PLESK* dala sem facku tomu klukovi a všichni jen zírali i on, ppřekvapeně. Seš ubohej řekla sem mu chladně | |
|
| |
BlackStar Chuunin
| Předmět: Re: KHS akademie Sat Mar 21, 2009 10:45 pm | |
| Jsem zvědavý kam směřoval můj výcvik CHI..... spadnu jako mrtvola k zemi | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sat Mar 21, 2009 10:48 pm | |
| oco se to snaži? trouba zamyslel sem se a přestal se svoji technikou zvedni se sorry ale na ležici nebo mrtve nebudu mrhat čas ani chakru | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: KHS akademie | |
| |
|
| |
| KHS akademie | |
|