| KHS akademie | |
|
+5Nibori BlackStar Raiden_cz Shinan Winri 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 6:39 pm | |
| Démon sa premenil naspäť. Zrazu sa tam objavili dvaja Akatsuki a zobrali ho preč. Fakt nechápem čo sa tu stalo, ale radšej somsa už vidala hľadať stále nenájdenú akadémiu | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 6:42 pm | |
| všiml jsem si že je tu i Susy co sem potkal nedavno ihned sem se kni přiřitil Ahoj ty hledaš akademii že? co kdiby sme ji šli najit společně? řekl sem a přitom sem se usmal | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 6:45 pm | |
| Nibori si ma všimol a opítal sa či by sme akadémiu nemohli nájsť spoločne. Usmial sa a ja som mu úsmev opätovala. Tak dobre | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 6:49 pm | |
| proč vlastně hledaš akademii? optal sem se Susy kdiš sme takhle bloudili | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 6:51 pm | |
| Musím si tam niečo zariadiť odpovedala som a ešte viac som sa usmiala | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 6:57 pm | |
| hmm? taktež nějak napodobně neviš nahodou jak ta akademie približně vypada? trochu sem se usmal | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 7:00 pm | |
| Je dosť veľká a majú vonkajšie aj vnútorné prostredie na trénovanie. Už si presne nespomínam ako vyzerá. a ešte viac som sa usmiala... keď sa to vôbec dalo | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 7:13 pm | |
| hmm.................... proč se usmivaš aš takhle moc? vypadaš srandovně usměv je dobry ale neměl by se přechanět ne? začal sem se řechtat | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 7:18 pm | |
| potackal som sa dobredu, držiac sa za pečať.... hľadal som miesto kde by som si mohol sadnúť, keď v tom som uvidel dve postavy ako sa rozprávaju čosi o akademii. pdvhol som hlavu a jedno oko som mal privreté od bolesti. Ešte raz som sa zatackal keď som začul meno Suzy a potom som skoro pred ich nohamy omdlel | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 7:21 pm | |
| najednou sem es zarazil eh? coto? to nevypada dobře ihned sem k němu přiskočil a pokusil se ho nějak probudit hmm Susy asi bysmemu měli nějak pomoci | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 7:23 pm | |
| potovril som oči, viedel som ako na mna niekto hľadi. Opäť ma zabolela pečať a tak som sa schytil za brucho Sakra.. zahromždil som | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 7:25 pm | |
| to je dobre tady jeden jakddiby umiral ja naprosto netušim kde to jsem a jak mu pomoci DOHAJE! aha uš vim ho kopnu a budeřekl jsem a zasmal se ted ale važně co snim? jak mu pomoc? nejsem nějaky lečitel | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 7:26 pm | |
| prebúdzal som sa, pozrel vôkol. Pozerali sa na mňa dve osoby. Pečať ma pálil a ja som si pkúsil sadnúť kde sme to opýtalo som sa krčovito od bolesti | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 7:27 pm | |
| Někdo zazvonil na dveře. probudila sem se z myšlenek a šla otevřít. Byl to nějaký ninja s nějakým psaním nebo letákem, nevím přesně co to měl. Když sem si to ale začla číst, došlo mi o co de. CHUUNINSKÉ ZKOUŠKY SE BLÍŽÍ!!!!!! Za několik týdnů proběhnou zkoušky na chuunina a bude se rozdělovat do týmů! Ten ninja co mi to dl šel tyhle "plakáty" vylepovat všude po Konoze. | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 7:27 pm | |
| Išla som mu odpovedať, ale zrazu niekto spadol na zem. Nibori išiel za ním a ja tiež. Ja mu pomôžem odpovedala som a kľakla si ku chlapcovi. Chytil sa za brucho a cítila som ako keby niečo uvolnilo chakru. Sakra. Začala som si nahromažďovať chakru do rúk. On je ten čo ma v sebe démona Musela som mu pečať uzamknúť. Silno som ho s rukou udrela do brucha a uamkla som démona. | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 7:29 pm | |
| nemal so m ani ponatia čo sa teraz v poslednej polhodinke stalo...bolo to čudné, drak a vo mne? pozrel som na Suzy ktorá mala ešte stále v ruke chakru čo sa to stalo | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 7:34 pm | |
| Uľavilo sa mi, že som to dokázala. Tvoja pečať bola uvoľnená. Musela som ju uzamknúť. | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 7:37 pm | |
| Susy seš super se mi ulevilo že něco takoveho zvladneš oddechl jsem si | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 7:40 pm | |
| Ďakujem poďakovala som a začervenala sa. Nikto ma ešte nepochválil a preto to bola zmena | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 7:46 pm | |
| kdiš uš je to vněm zapečetěne a nic se mu nemuže stat neměli bysme ted jit skusit najit tu akademii?odřekl jsem s usměvem | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 7:49 pm | |
| Dobre, ale nemôžeme ho tu len tak nechať | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 7:51 pm | |
| tojo tak ho veme sebou řekl jsem a zohl se kněmu chytl sem ho a položil si ho na ramena snad neni tak těžki ted uš mužeme jit řekl jsem a usmal se | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 7:52 pm | |
| OK usmiala som sa a išli sme hľadať akadémiu. Kde by sme mali začať hľadať? A kde je to dievča čo tu bolo s tebou? | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 7:59 pm | |
| no nevim snad ji najdem někde a winri? nevim snad se nestratila s tim svim smyslem pro orientaci řekl sem v poklidu | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: KHS Akademie Sun Mar 22, 2009 8:03 pm | |
| A čo keby sme teraz išli do... prava? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: KHS akademie | |
| |
|
| |