Naruto
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto

Virtuální Svět

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

KHS akademie

Goto down 
+5
Nibori
BlackStar
Raiden_cz
Shinan
Winri
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21  Next
AutorZpráva
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

KHS akademie - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 6 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 6:39 pm

Démon sa premenil naspäť. Zrazu sa tam objavili dvaja Akatsuki a zobrali ho preč. Fakt nechápem čo sa tu stalo, ale radšej somsa už vidala hľadať stále nenájdenú akadémiu
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 6 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 6:42 pm

všiml jsem si že je tu i Susy co sem potkal nedavno ihned sem se kni přiřitil Ahoj ty hledaš akademii že? co kdiby sme ji šli najit společně? řekl sem a přitom sem se usmal
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 6 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 6:45 pm

Nibori si ma všimol a opítal sa či by sme akadémiu nemohli nájsť spoločne. Usmial sa a ja som mu úsmev opätovala. Tak dobre
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 6 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 6:49 pm

proč vlastně hledaš akademii? optal sem se Susy kdiš sme takhle bloudili Laughing
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 6 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 6:51 pm

Musím si tam niečo zariadiť odpovedala som a ešte viac som sa usmiala
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 6 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 6:57 pm

hmm? taktež nějak napodobně neviš nahodou jak ta akademie približně vypada? trochu sem se usmal
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 6 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 7:00 pm

Je dosť veľká a majú vonkajšie aj vnútorné prostredie na trénovanie. Už si presne nespomínam ako vyzerá. a ešte viac som sa usmiala... keď sa to vôbec dalo
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 6 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 7:13 pm

hmm.................... proč se usmivaš aš takhle moc? vypadaš srandovně usměv je dobry ale neměl by se přechanět ne? začal sem se řechtat
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 6 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 7:18 pm

potackal som sa dobredu, držiac sa za pečať.... hľadal som miesto kde by som si mohol sadnúť, keď v tom som uvidel dve postavy ako sa rozprávaju čosi o akademii.
pdvhol som hlavu a jedno oko som mal privreté od bolesti. Ešte raz som sa zatackal keď som začul meno Suzy a potom som skoro pred ich nohamy omdlel
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 6 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 7:21 pm

najednou sem es zarazil eh? coto? to nevypada dobře ihned sem k němu přiskočil a pokusil se ho nějak probudit hmm Susy asi bysmemu měli nějak pomoci
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 6 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 7:23 pm

potovril som oči, viedel som ako na mna niekto hľadi. Opäť ma zabolela pečať a tak som sa schytil za brucho
Sakra.. zahromždil som
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 6 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 7:25 pm

to je dobre tady jeden jakddiby umiral ja naprosto netušim kde to jsem a jak mu pomoci DOHAJE! aha uš vim ho kopnu a budeřekl jsem a zasmal se ted ale važně co snim? jak mu pomoc? nejsem nějaky lečitel
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 6 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 7:26 pm

prebúdzal som sa, pozrel vôkol. Pozerali sa na mňa dve osoby. Pečať ma pálil a ja som si pkúsil sadnúť
kde sme to opýtalo som sa krčovito od bolesti
Návrat nahoru Goto down
Winri
ANBU root
ANBU root
Winri

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 6 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 7:27 pm

Někdo zazvonil na dveře. probudila sem se z myšlenek a šla otevřít. Byl to nějaký ninja s nějakým psaním nebo letákem, nevím přesně co to měl. Když sem si to ale začla číst, došlo mi o co de. CHUUNINSKÉ ZKOUŠKY SE BLÍŽÍ!!!!!! Za několik týdnů proběhnou zkoušky na chuunina a bude se rozdělovat do týmů! Ten ninja co mi to dl šel tyhle "plakáty" vylepovat všude po Konoze.
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 6 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 7:27 pm

Išla som mu odpovedať, ale zrazu niekto spadol na zem. Nibori išiel za ním a ja tiež. Ja mu pomôžem odpovedala som a kľakla si ku chlapcovi. Chytil sa za brucho a cítila som ako keby niečo uvolnilo chakru. Sakra. Začala som si nahromažďovať chakru do rúk. On je ten čo ma v sebe démona Musela som mu pečať uzamknúť. Silno som ho s rukou udrela do brucha a uamkla som démona.
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 6 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 7:29 pm

nemal so m ani ponatia čo sa teraz v poslednej polhodinke stalo...bolo to čudné, drak a vo mne? pozrel som na Suzy ktorá mala ešte stále v ruke chakru
čo sa to stalo
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 6 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 7:34 pm

Uľavilo sa mi, že som to dokázala. Tvoja pečať bola uvoľnená. Musela som ju uzamknúť.
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 6 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 7:37 pm

Susy seš super se mi ulevilo že něco takoveho zvladneš oddechl jsem si
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 6 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 7:40 pm

Ďakujem poďakovala som a začervenala sa. Nikto ma ešte nepochválil a preto to bola zmena
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 6 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 7:46 pm

kdiš uš je to vněm zapečetěne a nic se mu nemuže stat neměli bysme ted jit skusit najit tu akademii?odřekl jsem s usměvem
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 6 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 7:49 pm

Dobre, ale nemôžeme ho tu len tak nechať
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 6 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 7:51 pm

tojo tak ho veme sebou řekl jsem a zohl se kněmu chytl sem ho a položil si ho na ramena snad neni tak těžki ted uš mužeme jit řekl jsem a usmal se
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 6 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 7:52 pm

OK usmiala som sa a išli sme hľadať akadémiu. Kde by sme mali začať hľadať? A kde je to dievča čo tu bolo s tebou?
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 6 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 7:59 pm

no nevim snad ji najdem někde a winri? nevim snad se nestratila s tim svim smyslem pro orientaci řekl sem v poklidu
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: KHS Akademie   KHS akademie - Stránka 6 Icon_minitimeSun Mar 22, 2009 8:03 pm

A čo keby sme teraz išli do... prava?
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 6 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

KHS akademie
Strana 6 z 21Jdi na stránku : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto :: Role Playing Game :: RPG - Dohráno-
Přejdi na: