| KHS akademie | |
|
+5Nibori BlackStar Raiden_cz Shinan Winri 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Winri ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 10:01 pm | |
| Vraedně se na něj podívám a pak zas nasadim neviný a milý obličej Mě to náhodou nevadí! | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 10:03 pm | |
| SFX: PRASK vlepím gantokovi Komu hovoríš nula ty červenook vrieskal som | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 10:04 pm | |
| Hej Hej! Klid hoši! snažila sem je ukklidnit než by došlo k něčemu horšímu, tak sem je radši vytlačila ven a rozloučila se s Lady | |
|
| |
BlackStar Chuunin
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 10:04 pm | |
| Kopnu ho do břicha a prorazím s ním dveře ještě jeden takovej výstřelek a nebudeš mít díru jenom v mozku
| |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 10:06 pm | |
| vyšiel som za zvyškom týmu keď už budú tie skuški, nemali by sme trénovať? opýtal som sa | |
|
| |
BlackStar Chuunin
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 10:12 pm | |
| Já trénovat nepotřebuju odkašlal jsem přijďte za mnou až budete na mé úrovni | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 10:13 pm | |
| už teraz ho neznášam šepol som Winri | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 10:14 pm | |
| *PLESK* Dala sem přiměřenou facku Gantokovi Zase si hraješ na mstitelského machírka?! Tady teď nejde o to, kdo znás tří bude lepší! Tady jde oto abysme se naučili spolupracovat, chápeš? řekla sem v klidu. | |
|
| |
BlackStar Chuunin
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 10:15 pm | |
| Ale protáhnout bych se mohl s rychlostí blesku stojím za Shinanem krýj si líp záda držím mu pod krkem kunai | |
|
| |
BlackStar Chuunin
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 10:16 pm | |
| Opět s rychlostí blesku stojím za Winri A... ty taky | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 10:18 pm | |
| Katon, Technika ohnivého golema (moja vlastná, celý sa rozhorim, a schytaju t všetci okolo, ale mne nebude od ohna nic:) ) Gantokove satstvo sa chytilo a ja som ho od seba odhodil na toto nemáme čas oh´ň vôkol mňa vypršal idem trénovať katany, kto sa pridá? | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 10:18 pm | |
| POF Zaťukala sem Gantokovi na záda, nepleť si klony s opravdovými řekla sem mu a mála rukou na znamení že jdeme | |
|
| |
BlackStar Chuunin
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 10:21 pm | |
| Neštvěte mě!!!!Jinak.... a vlastně nic sakra už se nesmím takhle naštvávat jinak to opravdu udělám | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 10:21 pm | |
| S dvoch hrubich pudzier som vytiahol katanu a vložil ju gantokovi pod krk nemisli si že si zdolal svet, nie si jediný rýchli | |
|
| |
BlackStar Chuunin
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 10:22 pm | |
| Jojo jasně půjdu s vámi trénovat.A už mě neštvěte jinak vám ublížím | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 10:23 pm | |
| Je podezřele divnej! Vůbec se neumí chvoat jakože nic... No tak nezajdeme nejdřív třeba někam na jídlo? zeptala sem se s úsměvem! | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 10:24 pm | |
| počuvaj, ešte jedno blbé slovo a sa nepoznám, jasne gatok povedal som tichým tonom hmm niečo pod by som si dal, ale nemám už peniaze vštki som nechal v stánku z ramen | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 10:27 pm | |
| To je pohodě! Můžem zajít ke Zlatému Drakovi a budem mít veškeré jídlo zadarmo! Vždyť je too naše rodiná restaurace! řekla sem nadšeně | |
|
| |
BlackStar Chuunin
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 10:27 pm | |
| No já nemůžu...no musím jít....no přijedou mě navštívit kamarádi jo to je ono kamarádi tak zase večer někdi v 10 večer příjdu k jezeru na trénink takže.... no ahoj. | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 10:29 pm | |
| | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 10:30 pm | |
| Chytla sem Gantoka za límec Ty žýdné kamarády nemáš! Vidím ti to na očích že lžeš! Proto jdeš snáma k Drakovi řekla sem mile a táhla Gantoka za sebou do restaurace | |
|
| |
BlackStar Chuunin
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 10:31 pm | |
| Ale já.... prostě musím jít.... zavolala si mě Tsunade a.... najednou mi začne zvonit mobil, nezvedám ho | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 10:33 pm | |
| po par dalšich udalosti sem zase a vklidu trenoval na středu jezera svoje techniky | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 10:33 pm | |
| Tsunade tě momentálně nepotřebuje, nevymýšlej si....Já vím! Ty se před náma stydíš že jo? řekla sem mile a nadšeně | |
|
| |
BlackStar Chuunin
| Předmět: Re: KHS akademie Fri Mar 27, 2009 10:34 pm | |
| To je fakt blbost odsekl jsem, mobil stále zvoní já stále nezvedám | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: KHS akademie | |
| |
|
| |