Naruto
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto

Virtuální Svět

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

KHS akademie

Goto down 
+5
Nibori
BlackStar
Raiden_cz
Shinan
Winri
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21  Next
AutorZpráva
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

KHS akademie - Stránka 14 Empty
PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 14 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 6:22 pm

Duel jo? tak to bude zabava to se těšim
Návrat nahoru Goto down
Winri
ANBU root
ANBU root
Winri

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 14 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 6:23 pm

Já docela taky! Nechci zklamat Slunečnou, když už mě vyslali! řekla sem rozhodnutě!
Návrat nahoru Goto down
BlackStar
Chuunin
Chuunin
BlackStar

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 14 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 9:11 pm

Kdesi u Konohy

Někdo ve stínu:Dopadl průzkum dobře našel jsi ho?

Já:Je to ona Sasuke.

Sasuke:Jsem rád že slyším takové dobré zprávy od někoho tak zklamaného....Promiň že jsem ti to neřekl, ale nepřišlo mi to vhodné.

Já:Neboj se nenaštvalo mě to, tedy né zas tak moc, jenom mě rozčiluje že jsi mi neřekl že jsi ho už zabil...

Sasuke:To rád slyším... kdy přejdeme k další fázi plánu?

Já:No zatím ji zabít nechci, je v ní jakési štěstí takové jako už jsem dlouho nezažil...

Sasuke:Víš co nezačínej zase... mimochodem dám ti dárek...
Objeví se za mnou postava a kousne mě do krku.
Sasuke:Jestli tohle přežiješ dám ti další část dárku.

Ztratím vědomí.
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 14 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 9:16 pm

prechádzal som pod lesom a zbadal som Gantoka, v tom som si spomenul, ze Tsunade mi povedala aby som ho nasiel, a mali sme íst za nou, to som zvedavý preco
hej gantok, tu som gantok
Návrat nahoru Goto down
BlackStar
Chuunin
Chuunin
BlackStar

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 14 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 9:22 pm

Probouzím se

Co to bylo???Sakra ten prokletej Sas... je ahoj...hmm kdo vlastně jsi?Tebe už jsem někde viděl. mluvil jsem velici upjatě protože mi krkem projížděla ohromná bolest.
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 14 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 9:24 pm

Som shinan povedal som a podal Gantokovi ruku volala nas tsunade mame isť za nou
Návrat nahoru Goto down
Winri
ANBU root
ANBU root
Winri

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 14 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 9:30 pm

Šla jsem směrem k Tsunade a doufala sem že potkám Shinana, pže sme se měli tu někde měli sejít
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 14 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 9:32 pm

spoločne s Gantokom sme išli, no GAntok tvrdil že si potrebuje nikde odskočiť, že ma dobehne a ja som išiel na miest, kde som už stretával Winri Nazdar čo ty tu pozdravil som a spoločne smepokračovali v ceste
Návrat nahoru Goto down
BlackStar
Chuunin
Chuunin
BlackStar

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 14 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 9:35 pm

Ten Sasuke zase něco chystá cítím to AAARGH počkejte.... chvilku
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 14 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 9:35 pm

pohni sa kričal som
Návrat nahoru Goto down
Winri
ANBU root
ANBU root
Winri

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 14 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 9:36 pm

Ahoj! pozdravila sem Shinana
Návrat nahoru Goto down
BlackStar
Chuunin
Chuunin
BlackStar

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 14 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 9:37 pm

Ta bolest už to nevydržím chytnu se za krk jďěte....jďěte klidně napřed.... doženu vás
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 14 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 9:38 pm

čo nove pousmial som sa
Návrat nahoru Goto down
Winri
ANBU root
ANBU root
Winri

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 14 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 9:39 pm

Ty si se zbláznl? řekla sem s optimismem Přece tě tu nenecháme! a co se ti stalo s krkem? řekla sem ustaraně
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 14 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 9:40 pm

niečo sa mi na tom nepáči Gantok si v poriadku
Návrat nahoru Goto down
BlackStar
Chuunin
Chuunin
BlackStar

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 14 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 9:41 pm

Ale...ale nic vychrchlu ze sebe a vyloudím na tváři úsměv nedělejte si starosti
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 14 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 9:43 pm

Mali by sme si švihnuť, inak nás Tsunade vyhreši kyslo som sa pri tejto predstave zatváril a pozrel na nedaleké sidlo Vodcu Konohy
Návrat nahoru Goto down
BlackStar
Chuunin
Chuunin
BlackStar

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 14 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 9:46 pm

Konečně bolest trochu povolí sudnám ruku z krku a odhalím prokletou pečeť Tak jdem řeknu ještě trochu přemáhající bolest
Návrat nahoru Goto down
Winri
ANBU root
ANBU root
Winri

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 14 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 9:49 pm

Všimnu si jeho pečetě ale dělám jakože nic. To máš pravdu Shinane! Musíme za Tsunade!
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 14 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 9:49 pm

Neskôr

Vštci sme stáli pred stolom Tsunade, a každý nervozne čakal prečo si nás zavolala
Návrat nahoru Goto down
Winri
ANBU root
ANBU root
Winri

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 14 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 9:53 pm

Všichni sme tam stáli jak tvrdé Y a všichni měli takový zoufalo-přiblbý výraz XD Pak se Tsunade na nás podívala a prohlídla si každého od hlavy až k patě
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 14 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 9:54 pm

Už to nevidržim výkríkol som veď v poslednej dobe som neurobil nič také, z čoho by mal byť prúser
Návrat nahoru Goto down
BlackStar
Chuunin
Chuunin
BlackStar

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 14 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 9:54 pm

Co nejrychleji si zakriju krk a říkám Dobrý den Hokage-sama mohu vědět proč jste si nás zavolala? vražedně kouknu na Shinana
Návrat nahoru Goto down
Winri
ANBU root
ANBU root
Winri

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 14 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 9:57 pm

Tsunade: Je to divné,ale žádný průšvih nemáte. Asi za měsíc budou chuuninské zkoušky, jak už ste někteří zjistili a jak už možná víte,bude se dělit do týmů. Takže

Winri: Budeme tým? skočila sem Lady do řeči

Tsunade:....ano
Návrat nahoru Goto down
BlackStar
Chuunin
Chuunin
BlackStar

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 14 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 9:59 pm

No skvělí dvě nuly na krku... nic ve zlým
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 14 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

KHS akademie
Strana 14 z 21Jdi na stránku : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto :: Role Playing Game :: RPG - Dohráno-
Přejdi na: