Naruto
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto

Virtuální Svět

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

KHS akademie

Goto down 
+5
Nibori
BlackStar
Raiden_cz
Shinan
Winri
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21  Next
AutorZpráva
Winri
ANBU root
ANBU root
Winri

KHS akademie - Stránka 16 Empty
PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 16 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 10:36 pm

Je to jasný! Jen to nechceš přiznat! XD Tak honem! Dneska vaří strejda, to si pochutnáte!
Návrat nahoru Goto down
BlackStar
Chuunin
Chuunin
BlackStar

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 16 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 10:40 pm

To fakt ne...no musím si odskočit takže nazdar příjdu k drakovi tak zatím. odejdu a v bezpečný vzdálenosti zvednu mobil

Sasuke:Už jsem přestal doufat ale přežil jsi.

Já:A co si to sakra udělal?

Sasuke:Naučím tě to používat přijď za mnou...víš přece kde budu, dám ti dáreček.

Já:Jo jasně na tvoje dárečky nemám náladu příjdu později.
zavěsím a jdu k drakovi
Návrat nahoru Goto down
Winri
ANBU root
ANBU root
Winri

PříspěvekPředmět: U Zlatého Draka   KHS akademie - Stránka 16 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 10:44 pm

U draka sme byli asi deset minut a už se tam objevil Gantok. Já si ho teda nevšimla, protože sem byla v kuchyni u strejdy a pomáhala mu s jídlem
Návrat nahoru Goto down
BlackStar
Chuunin
Chuunin
BlackStar

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 16 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 10:45 pm

Hmmm co tu máte za jídlo?
Návrat nahoru Goto down
Winri
ANBU root
ANBU root
Winri

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 16 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 10:50 pm

Trochu sem se lekla a pak na něj ukázala prstem Co děláš v kuchyni? zpanikařila sem a vystrčila ho z kuchyně a ukázala mu místo, kde si může sednout Počkej chvili ano?
Návrat nahoru Goto down
BlackStar
Chuunin
Chuunin
BlackStar

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 16 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 10:53 pm

Hmmm zavolám Sasukemu
po chvílí pípání
Sasuke:Rozmislel ses?

Já:Jenom ze zvědavosti, o jaký dárek by se jednalo?

Sasuke:1. tě naučím ovládat prokletou pečeť,2.ti dám mýtický meč...co ty na to?

Já:Beru to takže se najím a půjdu za tebou nazdar.
Návrat nahoru Goto down
Winri
ANBU root
ANBU root
Winri

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 16 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 10:58 pm

Donesla sem z kuchyně tác s všelijakým jídlem od zeleniny po maso! XD Dej si a comáš chuť! Pokud ti něco bude chybět tak si řekni! řekla sem Gantokovi a já si vzala rýžové knedlíčky a potom ramen
Návrat nahoru Goto down
BlackStar
Chuunin
Chuunin
BlackStar

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 16 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 10:59 pm

Nemáte syroví maso?
Návrat nahoru Goto down
Winri
ANBU root
ANBU root
Winri

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 16 Icon_minitimeFri Mar 27, 2009 11:03 pm

Syroví? podivila sem se trochu A je jedno jaké? Jestli třeba kuřecí, vepřové či nějaké jiné?
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 16 Icon_minitimeSat Mar 28, 2009 3:01 pm

Shinan musel odísť a ja som ostala sama. Nemusel tu nechať peniaze zamumlala som a postavila sa. Ďakujem za jedlo, ale budem musieť ísť povedala som a zmizla v oblaku dymu. Nikde nikto nebol. Asi trénujú. Čo som komu urobila. Musím urobiť rozhodnutie rozbehla som sa ku hlavám Hokágov. Uvolnila som pečať a vošla som do hláv. Takže si prišla ozval sa slizský hlas. Bohužial hej. Čo chceš? Oro: Nechceš moju silu? To ako, že sa do mňa prevtelíš či čo? Tak to nikdy. Buď šťastný, že Kabuto bol tak ochotný a dal tvoje zbitky do jeho tela. Pekne si sa mu odvďačil. Už si ovládol skoro celé jeho telo.... Orochimaru. ozval sa slizský hlas. Niečo sa okolo mňa mihlo a pocítila som ako moje telo obmotáva niečo slizské a dlhé. Buď to je had čo mi tak nevadí alebo to je-to je.... jeho jazyk. Bleeee zdvihol sa mi žalúdok pri teh predstave. Počula som sičanie takže to bol had. Uf. Na krku som pocítila aj niečo studené To ma cheš zabiť? A prečo? Oro:Chcem tvoj kekkei-genkai Sakra. Snažila som sa spojiť spolu ruky. O chvíĽu sa to podarilo. Urobila som pečate na premiestnovacie jutsu. Premiestnila som sa pár metrov od neho. Jeho hady mi išli obmotať nohy, ale vyskočila som do vzduchu. Urobila som pečate na vodu. Vedela som od nej len jednu techiku ako aj od bleskovej techniky. Rýchlo som urobila aj pečate na blesky. Ponorila som svoje ruky do vody a zvolala som Raiton: Jibashi Blesky išli do vody. Bohužial Oro-oro vyskočil a vybral si s úst meč. Jeho hadi mi uveznili ruky a nohy. Sakra Zavrela som oči a chakru som uvolnila zo všetkých otvorov. Najprv som, ale spojila zemskú a ohnivú chakru. Z toho vznikla láva ktorá išla z každého otvoruna mojom tele. Odskočil a ušiel. Skončila som tú techniku. Oblečenie mi držalo len na tých dvôležitích partiách XD Už som nemala dosť chakri. Láva už tu nebola. Vytiekla von. Preto som dúfala, že ma tu najdú. Spadla som na zem. Niečo sa rozbilo a teraz som si všimla pri mojej hlave prázdnu injekciu. Bola prázda a dúfala som, že to čo v nej bolo nedal do mňa. Omdlela som
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 16 Icon_minitimeSat Mar 28, 2009 3:56 pm

sledoval som zvätša hádky medzi Gantokom a WInri a poto som pozrel na hodinky
bliži sa noc poznamenal som
Návrat nahoru Goto down
BlackStar
Chuunin
Chuunin
BlackStar

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 16 Icon_minitimeSat Mar 28, 2009 11:52 pm

Cože noc, tak to já musím jít.odejdu a jdu k lesu

Sasuke:Takže ses ráčil ukázat.
Já:A cos čekal že tě tu nechám hnít do rána, i když ti není špatná úvaha. sám pro sebe se zasměju
Sasuke:Takže tady máš podal mi Raiteroguk (dvojče Kusanagaie)
Sasuke:Takže k té pečeti souustřeď se na ni a nech do sebe vpustit trochu její síly,asi takhle ukázal mi první stupeň pečetě
Já:Hmm to zvládnu vpouštím do sebe sílu a po těle se mi rozlezli čern plameny (takhle vypadá pečeť)
Sasuke:Dobře dobře.Tohle si trénuj a jakmile si budeš myslet že todokážeš naprosto skvěle tak mi zavolej.
Návrat nahoru Goto down
Winri
ANBU root
ANBU root
Winri

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 16 Icon_minitimeSun Mar 29, 2009 5:55 pm

Z kuchyn sem přinesla syrové maso, ale Gantok zmizel. Kam šel? podivila sem se a koukla na Shinana.
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 16 Icon_minitimeSun Mar 29, 2009 6:01 pm

neviem srkol som rámen je to čudák
Návrat nahoru Goto down
Winri
ANBU root
ANBU root
Winri

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 16 Icon_minitimeSun Mar 29, 2009 6:32 pm

Hmm je to typickej praštěnej podivín řekla sem vesele a šla si sednout k Shinanovi
Návrat nahoru Goto down
Shinan
Jounin
Jounin
Shinan

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 16 Icon_minitimeSun Mar 29, 2009 7:06 pm

vieš vtedy v lese nabral som odvahu povedať o udalosti predtým ten demon, nemal by som s tým isť za Tsunade
Návrat nahoru Goto down
Winri
ANBU root
ANBU root
Winri

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 16 Icon_minitimeSun Mar 29, 2009 7:17 pm

O čem to mluvíš, dělala sem že si nepamatuju tu událost
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 16 Icon_minitimeSun Mar 29, 2009 7:46 pm

Po dlouhodobem treninku sem padl k zemi asi po 10 minutach sem se probudil na břehu někdo však stal opodal

Ja:e... co se stalo? kde to sem? a kde jsou moje meče? kdo vlastně jste? s obavami sem řekl a vystrašeni s myšlenkou že mi někdo sebral meče
Neznami:Nemusiš se bat chlapče řikaji mi Sairel, okolo toho co se stale a kde jsou tve meče no popravdě najednou si padl k zemi tak sem ti šla napomoci, a meče ty maš tady umě nemusiš se bat.
Ja:eh? dobře rad vas poznavam Slečno Sairel, děkuji vam že ste mi pomohla a zaroven se vam omlouvam mě řikaji.. Nahle mě přerušila
Sairel:Nibori Spravně?
Ja:Ano jak to vite? odkud mě znate? Vylekaně sem odpověděl.
Sairel:hihi, neboj se vim otobě mnoho chlapče hlavně se při svim treninku zamysli na svich mečich nejsou to jen pouhe zbraně, Časem mě pochopiš ale ted uš musim běžet
Nahle zmizela v mračku dymu, ani sem se ji nestihl ještě na něco zeptat zvedl sem se a všiml sem si že tam leži moje meče, Ihned sem knim zaběhl a sebral sem si je
Zajimavy a strašidelni, Byli to jen Iluze? raději uš s treninkem dneska skonči přece jen je uš pozdě
Vydal sem se do města kde sem jen tak prochazel okolo ruznich stanku.
Návrat nahoru Goto down
Winri
ANBU root
ANBU root
Winri

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 16 Icon_minitimeSun Mar 29, 2009 8:02 pm

U-už budeme zavírat, tak abysme šli řekla sem shinanovi a "slušně ho vyhodila" z restaurace. Já si zbalila také své věci a šla sem přes město, kde sem opět potkala Niboriho
Ahoj Nibori! pozdravila sem ho
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 16 Icon_minitimeSun Mar 29, 2009 8:05 pm

Je ahoj Winri jakpak je? řekl jsem s usměvem ikdiš trochu zmatenym
Kdo to vlastně ve skutečnosti byl? co chtěl? odkud mě znal? mnoho otazek mam mnoho ale tak rychle zmizela Sairel
Návrat nahoru Goto down
Winri
ANBU root
ANBU root
Winri

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 16 Icon_minitimeSun Mar 29, 2009 8:07 pm

Já se mám skvěl! Ale ty vypadáš zmateně, jakoby tě něco divného potkalo podívala sem se na něj
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 16 Icon_minitimeSun Mar 29, 2009 8:11 pm

e? co? mě nic neni nic se nestalo vubec nic začal sem mavat kolem sebe rukama a snažil sem se dělat že sem v pohodě
Návrat nahoru Goto down
Winri
ANBU root
ANBU root
Winri

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 16 Icon_minitimeSun Mar 29, 2009 8:13 pm

No kdyby tě něco trápilo tak klidně zamnou někdy přijď, však víš kde mám ubytovnu ne? usmála sem se
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 16 Icon_minitimeSun Mar 29, 2009 8:20 pm

ah ano budu si to pamatovat, diky usmal se a ihned zapoměl na sve myšlenki
Návrat nahoru Goto down
BlackStar
Chuunin
Chuunin
BlackStar

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 16 Icon_minitimeSun Mar 29, 2009 8:20 pm

Tak teda nazdar přijdu opět ka Sasukemu Naučíš mě jednu svoji techniku?
Sasuke:Co máš na mysli?
Já:Chidory Nagashi
Sasuke:Mno tak jo,ale nechceš se radši nauči Raiton chido kunai
Já:Tak OK
a učím se....
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: KHS akademie   KHS akademie - Stránka 16 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

KHS akademie
Strana 16 z 21Jdi na stránku : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21  Next