| KHS akademie | |
|
+5Nibori BlackStar Raiden_cz Shinan Winri 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
BlackStar Chuunin
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 9:42 pm | |
| Totální výbuch fanatického smíchu který slyšel celá Konoha AAAAAAAAA sakra sakra co si jako myslíš.... vyvraždil ti někdo rodinu tak co vyvraždil? začnu dělat pečetě na chidory to by mě fakt zajímalo jak se budou mít tvoji rodiče...AŽ BUDEŠ MÍT DÍRU V BŘIŠE | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 9:44 pm | |
| e.. dobře ja taky pujdu řekl sem s usměvem huh ale kam kdiš nato pomyslim tak se musim smat hehe no což asi zajdu někde k jezeru | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 9:49 pm | |
| Celej klan sice, ale pár důležitých lidí mi už přd očima zemřelo a ne zrovna moc hezky! zvýšila sem na něj hlas a pak sem udělala jednou rukou pár těch pečetí a najednou mi zežloutli oči a panenky se mi protáhly jako u kočky. Pak sem udělala další pečetě a tím sem zaktivovala takový neviditlený pole kolem sebe a dělala jako že nic. Co budeš mít z toho když mě zabiješ?! | |
|
| |
BlackStar Chuunin
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 9:50 pm | |
| Tvou KREV...CHIDORY napálím jí to do břicha | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 9:52 pm | |
| Tak ahoj rozlúčila som sa. Pomalím krokom som sa vybrala do ubytovne. Keď som došla pred moje dvere, začala som hľadať od nich kľúče. Och...dúfam, že som ich nestratila keď som odchádzala. Ešte predtým som ich mala. Och... budem sa tam musieť vrátiť | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 9:54 pm | |
| po rozloučeni sem se vydal nevědici kam aš sem narazil na jezero sedl sem si blisko něj a sledoval ho zaslepeny v myšlenkach na svou minulost | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 9:55 pm | |
| Krev?! Proč ji všichni porád chtěj! pole neudrželo Chidori a opravdu mi to napálil do břicha. Odletěla sem a narazila do stromu a spadla na zem. I po této ráně sem se jakž takž zvedla, z pusy mi tekla krev a břicho se mi začalo hojit, ale byla tady jedna divnná věc. Moje rev byla načernalá. Vzpamatovala sem se a zmizela sem. Pak sem se objevila za ním a hodila po něm jehli. Jen pár se jich do něj zabodlo, ostatním se vyhnul, ale ty tři nebo kolik se jich do něho zabodlo bohatě stačilo, aby jed, kterými jsou jehli napuštěné začal působit. | |
|
| |
BlackStar Chuunin
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 9:58 pm | |
| Takže jed jo to nevadí využiju tvou krev doběhnu k ní a začnu pít její krev Dravost stupeň jedna prodloužili se mi zuby tedy teď už tesáky a říkám:Víš krev je jako lék ale taky droga, nikdy nemáš dost není nutná k přežití ale je skvělá...a tvá zvlášť, jo a mimochodem doplňuje chakru | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 9:59 pm | |
| jakštak sedim u jezera najednou vicitim obrovski tok neklidne a krve chtive chakry. Vycitil sem stoho že se někdo někde rve a bere to važně. na poprve sem se vylekal ale pak sem se uklidnil a sledoval znova jezero | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 10:01 pm | |
| Zakousl se do mě jak upír a já se jakoby zasekla. Oči se mi proměnili do normálu ale vypadala sem, jakoby bych koukala někam mimo. Moje krev....ho zabije....hlupák říkala sem si v duchu. | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 10:03 pm | |
| Vrátila som sa na naspäť a čo tam bolo?, No moje kľúče. Po ceste naspäť som stretla niekoho koho nechcem aby vedel, že existujem. Bola to moja mama. Povedala aby som sa vrátila naspäť a aby som zase zobrala ich meno, ale robila som sa, že ju nepoznám. Poslala som ju "slušne do ri*i a pokračovala v ceste. Keď som dorazila domov neudržala som to v sebe a rozplakala som sa. Začala som k tomu kričať, že ich nenávidím a preklínam. Moji susedia si asi museli myslieť, žemi šibe. Vedela som poriadne nahlas kričať. Niekdey aj tak hlasno, že človeku puknu ušné bubieky. Ale snažila som sa ovládnuť. | |
|
| |
BlackStar Chuunin
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 10:04 pm | |
| Co se to sakra... začnu plivat černou krev ona je... to není možné vždyť vymřeli nebo že by.My jsme je ještě nevyhladily Dravost stupeň 3 objeví se mi křídla a zbělá mi krev JÁ TĚ ZABIJU fanatický smích (prostě ještě horší než předtím) | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 10:08 pm | |
| Když ze mě vytáhl ty svoje tesáky, padla sem na zem a nemohla sem se hýbat. Pokoušela sem se zvednout, ale on na mě zas chtěl zaútočit. Bylo mi to vlastně jedno, protože sem prakticky nesmrtelná, | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 10:09 pm | |
| Nakoniec som sa ovládla a išla von. Ľudia sa na mňa pozerali ako na monštrum. Na to som si zvikla. Išla som na moje obľúbené miesto ktoré je v strede lesa. Z dialky, ale cítim šialenú chakru. Rozbehla som sa tam,ale nevšimla som si stromu a narazila som do neho. Keby tu niekto bol tak to by bol ale trapas. A to si hovorím ninja Postavila som sa a pokračovala ďalej. Keď som dorazila na miesto tak som ešte raz nabúrala do stromu a tri krát zakopla o nohy | |
|
| |
BlackStar Chuunin
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 10:09 pm | |
| Uvnitř mé hlavy
Dobrá část mě:Proč jí ubližuješ nic proti tobě nemá, je fakt milá a pozorná co ti na ní vadí?
Špatná část:A co pro tebe udělala chtěla tě zabít, otrávit a navíc je nositel prostě ji odkrouhni udělej ten obřad neboj se
Já:Sakra, vypadněte proč mi pořád lezete do života?UŽ MĚ NEOVLÁDNETE...UŽ NIKDY!!!!!
Realita
V mdlobách padám k zemi | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 10:13 pm | |
| To prouděni chakry je nějake divne až by se dalo řict psycho raději se tam pujdu podivat postavil sem se a šel sem se podivat co se děje jelikož to nebylo daleko tak sem byl docela dost blizko odkud sem mohl sledovat co se děje | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 10:13 pm | |
| Nakonec sme padli oba, jak vtipné. Dokázala sem se zvednout a černá krev se zase "rozmnožovala" takže sem měla zpátky tu část, o kterou sem přišla. Připlazila sem se k tomu Uchihovi na zemi a jako medic-ninja sem začala zjišťovat jestli je v pořádku | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 10:14 pm | |
| Dievča menom Winri bola na zemi a nejaký chlapec na ńu padal. Bola tu čierna krv. [i]Asi si ma ešte nevšimli. Tak ja sa opatrne vytratím a budem sa robiť, že som to nevidela[/b] ale na moje "šťastie" som zakopla o vlastné nohy | |
|
| |
BlackStar Chuunin
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 10:16 pm | |
| Po chvíli se probouzím
To na mě jako zkoušíš pokusy nebo nade mnou jen tak mácháš rozsvícenou pazourou? | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 10:17 pm | |
| z bespečne vzdalenosti sledovanosti sem najendou cosi uslišel. je tu ještě někdo? nevim no což nic zajimaveho.... eh co? to je divne černa krev? pomyslel sem si a dale sledoval co se bude dit (jestli se bude něco dit) | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 10:18 pm | |
| Mile sem se na něho pousmála Neboj, sem Medic jen zjišťuju jestli seš v pohodě. Pak sem si všimla nějaké dívky která hodila doborou tlamu na ze až sem se musela začít smát. Jsi v pohodě? volala sem na dívku a pak se otočila na Uchihu a podala mu ruku Jsem Winri! Winri Raion! A ty? | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 10:21 pm | |
| A všimli si ma... no čo Som OK postavila som sa a kľakla si ku chlapcovi. Na ústach mal trochu čiernej krvi, ale už som si toho nevšímala | |
|
| |
BlackStar Chuunin
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 10:23 pm | |
| Já sem Gantok Uchiha. řeknu a pohroužím se do myšlenek co to je za holku, řek bych náladová to ji nevistihne ale určitě nebude mít jenom samé světlé stránky. Já se uzdravím rychle nedělej si starosti ale co ty?Promiň že sem tak vyjel nějak sem...asi trochu ujel vytáhnu z batohu malinkou lahvičku a vypiju červenou tekutinu.Rázem vstanu a říkám: nechceš pomoct na ošetřovnu? | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 10:23 pm | |
| Hmm zajimavy Susy? hehe ti dva maji štesti že je tady řekl jsem si a dale pozoroval | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: KHS akademie Sun Mar 22, 2009 10:25 pm | |
| Simtě, já budu taky ok! Stačí mi ani ne pět minut a budu taky na nohou! řekla sem né moc věrohodně a nějak sem se zakašlala. Dala sem si ruce před pusu a chrchlala a pak sem si všimla, že mám na dlani trošku černé krve. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: KHS akademie | |
| |
|
| |
| KHS akademie | |
|