| Zařazení do teamu | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení to teamu Mon Apr 06, 2009 9:36 pm | |
| | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 9:39 pm | |
| V mlze A dost, ta ženská si neuvědomuje, že nemám její regenerační schopnosti? zakleju. Tohle bude bolet, hodně odpálím kolem sebe několik výbušných lístků, čímž rozeženu na okamžik mlhu, následně vytvořím tři obyčejné klony a ve čtyřech zdrháme každý jiným směrem. Opět máváme rukama XD a jsme hodně opálení (rozuměj lehce popálení) | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení to teamu Mon Apr 06, 2009 9:40 pm | |
| Chceš lietať? Tak s tým ti pomôžem poviem a na každéhoo hodím jeden kunai s výbušním lístkom | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 9:45 pm | |
| Konoha Všechny klony i já se reflexivně vrhnou k zemi (parakoutoul) takže je lístek s kunaiem mine a ty nemůžeš s jistotou říct který je praví, začínáme se otáčet, teď běžíme všichni čtyři k tobě, každý z jiné světové strany. | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení to teamu Mon Apr 06, 2009 9:47 pm | |
| Náhle pod nimy zem rastie a má do špica konce s ktorými ich to prepichne | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 9:55 pm | |
| Dvě mé já tím proběhnou jako by nic (iluze) jedno jde kawarimem, kdežto druhé se tak nějak vyhne nevyhne a běží dál. Ten s kawarimem se zatím neukázal | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení to teamu Mon Apr 06, 2009 9:59 pm | |
| Katon:Hibashiri a vypustím chakru na tých dvoch | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 10:01 pm | |
| Konoha Jeden je pečlivě urkytý, takže nevíš kde je, ten druhý je zasažen plameny a zmizí jako každý obyčejný klon. Nastalo ticho. | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení to teamu Mon Apr 06, 2009 10:04 pm | |
| Rýchlo sa pohnem k tebe a so svojov katanov nabitou chakrou prepichenm strom za ktorým si. Katana je aj predlžená chakrou a tak som prepichla aj tvoje plece | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 10:06 pm | |
| Boj Když si uvědomím, že o mě ví, zakleju a vrhnu se na zem, v něčem co snad měl být parakotoul, přistanu na břichu a kriju si hlavu.. Hééééj, já se neumím léčit tak jako ty zařvu nasupěně a v ten moment strom vybuchne. všímaví nezásvislí pozorovatel, kterému nevadí výbuch si povšimne krvavého šrámu na pravém boku. | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 10:09 pm | |
| padl sem k zemi kdiš vtom se mi v ruce zapychl nějaki kunai KUA JAKI MAGOR?! zařval sem, vytahl sem kunai držel si ruku a šel dale | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení to teamu Mon Apr 06, 2009 10:12 pm | |
| Už ma fakt nebavíš poviem mu keď konečne prach od výbuchu presatne lietať. Ŕýchlo sa premiestnim k nemu a len pár milimetrov zapichnem katanu od jeho hlavy | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 10:14 pm | |
| Konoha Poté co se prach ustálí a ty na mě zaútočíš, se rychle převalím směrem od tvé čepele, přičemž siknu bolestí, neboť ony rány mi moc v pohybu nepomáhají, vyskočím na nohy a pozdvyhnu svou minikatanu. Promiň, je mi líto že tě nudím, ale tys chtěla trénovat vykouzlím úsměv | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení to teamu Mon Apr 06, 2009 10:16 pm | |
| Ale ty si súhlasim usmejem sa na neho a hneď stojím u neho a prepichnem mu brucho | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 10:17 pm | |
| Konoha Odkloním bodnutí čepelí svého meče a přejdu do útoku, sekám Susy na pas. takzvaným trpaslíkem (vodorovný sek v oblasti pasu)
Naposledy upravil Nernam dne Mon Apr 06, 2009 10:20 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 10:18 pm | |
| je tu važně hluk hcu spat někdo se tu vraždi? otočil sem se a vtu chvily sem pochopil co se tu děje? Kurna musim se probrat tohle je važně špatne dohaje ihned sem se řizl do prstu a uš se rychle přibližoval k těm dvěma Co tu blbnete? tomuhle řikate snad trenink?! SE HCETE POZABIJET NEBO CO?! NEBLAZNETE DOHAJE!!! | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení to teamu Mon Apr 06, 2009 10:22 pm | |
| Urobil mi hlbokú ranu na bruchu. Odskočím. Pozriem sa na Niboriho a odložím si katanu Nernama, koľko máš ešte chakry? spítam sa | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 10:25 pm | |
| ste važně blazni? raději budu přiště uvas na každim kroku nebo ste se tu važně chtěli pozabijet? | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení to teamu Mon Apr 06, 2009 10:26 pm | |
| My sme sa nechceli pozabíjať, my len zisťujeme aky sme dobrý. To je rozdiel | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 10:26 pm | |
| Mýtina Když přijde Nibori schovám katanu. Hmmm, použil jsem tři klony, a několikrát kawarim, byl jsem vyčrpanej po našem předešlém souboji a málo sem se najedl, takže tak čtvrtinu, možná míň proč? zeptám se, načež se začnu přehrabovat v nástrojích a vytáhnu smadlavou jelení mast a obvaz. Pojď sem, ošetřím ti to, nevypadá to vůbec dobře kývnu k ráně na boku. Mám podivně starostliví tón. | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 10:28 pm | |
| vsadim se že kdiby mě nebodl ten kunai tak bych vas tu našel již mrtve řekl a začal se usmivat hlavně že ste vpořadku ikdiš jak se divam važně zraněni nemam vas raději odnest do nemocnice? | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení to teamu Mon Apr 06, 2009 10:29 pm | |
| Ok, ale namasti mi aj tu ruku ukážem na ľavú ruku kde mi vidno svali. Začnem si ju najprv liečiť aby to nevizeralo hrozne a až potom mu ju dám Nemusíš Nibori. Toto je druhý súboj za dnešok a sme v poriadku | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 10:31 pm | |
| no ja mam strach aby ste se nezabili kdibych odešel řekl a uš se klidně usmal | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 10:33 pm | |
| Konoha Hmmm, pro informaci, tahle mast je dělaná z jeleního paroží a oleje velkého žabího sage Ma pronesu se značnou hrdností. Tlumí bolest, zastavuje krvácení a pomáha při regeneraci kůže a svalů dodám, načež ti tekutinu nejdřív vmasíruji do postižených míst, načež ti je obvážu obvazem namočeným v podobném sairaitu, teprve potom se začnu sešněrovávat sám, ale moc my to nejde, hlavně proto, že si na většinu šrámů ani nevidím. | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení to teamu Mon Apr 06, 2009 10:37 pm | |
| Ja ti pomôžem poviem a ihneď mu zoberiem ten sairait. Začnem mu to dávať na plece kde som ho bodla. Obviažem mu to. Potom ešte pár malých ale hlbokých rán a dam mu tu mastičku | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Zařazení do teamu | |
| |
|
| |
| Zařazení do teamu | |
|