Naruto
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto

Virtuální Svět

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Zařazení do teamu

Goto down 
+2
Shinan
Nawaki
6 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next
AutorZpráva
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

Zařazení do teamu - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zařazení to teamu   Zařazení do teamu - Stránka 10 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 9:36 pm

mimo hru: presne
Návrat nahoru Goto down
Nernam
ANBU
ANBU
Nernam

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 10 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 9:39 pm

V mlze
A dost, ta ženská si neuvědomuje, že nemám její regenerační schopnosti?
zakleju.
Tohle bude bolet, hodně
odpálím kolem sebe několik výbušných lístků, čímž rozeženu na okamžik mlhu, následně vytvořím tři obyčejné klony a ve čtyřech zdrháme každý jiným směrem. Opět máváme rukama XD a jsme hodně opálení (rozuměj lehce popálení)
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení to teamu   Zařazení do teamu - Stránka 10 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 9:40 pm

Chceš lietať? Tak s tým ti pomôžem poviem a na každéhoo hodím jeden kunai s výbušním lístkom
Návrat nahoru Goto down
Nernam
ANBU
ANBU
Nernam

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 10 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 9:45 pm

Konoha
Všechny klony i já se reflexivně vrhnou k zemi (parakoutoul) takže je lístek s kunaiem mine a ty nemůžeš s jistotou říct který je praví, začínáme se otáčet, teď běžíme všichni čtyři k tobě, každý z jiné světové strany.
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení to teamu   Zařazení do teamu - Stránka 10 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 9:47 pm

Náhle pod nimy zem rastie a má do špica konce s ktorými ich to prepichne
Návrat nahoru Goto down
Nernam
ANBU
ANBU
Nernam

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 10 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 9:55 pm

Dvě mé já tím proběhnou jako by nic (iluze) jedno jde kawarimem, kdežto druhé se tak nějak vyhne nevyhne a běží dál. Ten s kawarimem se zatím neukázal
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení to teamu   Zařazení do teamu - Stránka 10 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 9:59 pm

Katon:Hibashiri a vypustím chakru na tých dvoch
Návrat nahoru Goto down
Nernam
ANBU
ANBU
Nernam

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 10 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 10:01 pm

Konoha
Jeden je pečlivě urkytý, takže nevíš kde je, ten druhý je zasažen plameny a zmizí jako každý obyčejný klon. Nastalo ticho.
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení to teamu   Zařazení do teamu - Stránka 10 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 10:04 pm

Rýchlo sa pohnem k tebe a so svojov katanov nabitou chakrou prepichenm strom za ktorým si. Katana je aj predlžená chakrou a tak som prepichla aj tvoje plece
Návrat nahoru Goto down
Nernam
ANBU
ANBU
Nernam

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 10 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 10:06 pm

Boj
Když si uvědomím, že o mě ví, zakleju a vrhnu se na zem, v něčem co snad měl být parakotoul, přistanu na břichu a kriju si hlavu..
Hééééj, já se neumím léčit tak jako ty
zařvu nasupěně a v ten moment strom vybuchne.
všímaví nezásvislí pozorovatel, kterému nevadí výbuch si povšimne krvavého šrámu na pravém boku.
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 10 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 10:09 pm

padl sem k zemi kdiš vtom se mi v ruce zapychl nějaki kunai
KUA JAKI MAGOR?! zařval sem, vytahl sem kunai držel si ruku a šel dale
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení to teamu   Zařazení do teamu - Stránka 10 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 10:12 pm

Už ma fakt nebavíš poviem mu keď konečne prach od výbuchu presatne lietať. Ŕýchlo sa premiestnim k nemu a len pár milimetrov zapichnem katanu od jeho hlavy
Návrat nahoru Goto down
Nernam
ANBU
ANBU
Nernam

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 10 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 10:14 pm

Konoha
Poté co se prach ustálí a ty na mě zaútočíš, se rychle převalím směrem od tvé čepele, přičemž siknu bolestí, neboť ony rány mi moc v pohybu nepomáhají, vyskočím na nohy a pozdvyhnu svou minikatanu.
Promiň, je mi líto že tě nudím, ale tys chtěla trénovat
vykouzlím úsměv
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení to teamu   Zařazení do teamu - Stránka 10 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 10:16 pm

Ale ty si súhlasim usmejem sa na neho a hneď stojím u neho a prepichnem mu brucho
Návrat nahoru Goto down
Nernam
ANBU
ANBU
Nernam

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 10 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 10:17 pm

Konoha
Odkloním bodnutí čepelí svého meče a přejdu do útoku, sekám Susy na pas. takzvaným trpaslíkem (vodorovný sek v oblasti pasu)

Naposledy upravil Nernam dne Mon Apr 06, 2009 10:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 10 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 10:18 pm

je tu važně hluk hcu spat někdo se tu vraždi? otočil sem se a vtu chvily sem pochopil co se tu děje?
Kurna musim se probrat tohle je važně špatne dohaje ihned sem se řizl do prstu a uš se rychle přibližoval k těm dvěma
Co tu blbnete? tomuhle řikate snad trenink?! SE HCETE POZABIJET NEBO CO?! NEBLAZNETE DOHAJE!!!
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení to teamu   Zařazení do teamu - Stránka 10 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 10:22 pm

Urobil mi hlbokú ranu na bruchu. Odskočím. Pozriem sa na Niboriho a odložím si katanu Nernama, koľko máš ešte chakry? spítam sa
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 10 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 10:25 pm

ste važně blazni? raději budu přiště uvas na každim kroku nebo ste se tu važně chtěli pozabijet?
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení to teamu   Zařazení do teamu - Stránka 10 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 10:26 pm

My sme sa nechceli pozabíjať, my len zisťujeme aky sme dobrý. To je rozdiel
Návrat nahoru Goto down
Nernam
ANBU
ANBU
Nernam

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 10 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 10:26 pm

Mýtina
Když přijde Nibori schovám katanu.
Hmmm, použil jsem tři klony, a několikrát kawarim, byl jsem vyčrpanej po našem předešlém souboji a málo sem se najedl, takže tak čtvrtinu, možná míň proč?
zeptám se, načež se začnu přehrabovat v nástrojích a vytáhnu smadlavou jelení mast a obvaz.
Pojď sem, ošetřím ti to, nevypadá to vůbec dobře
kývnu k ráně na boku. Mám podivně starostliví tón.
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 10 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 10:28 pm

vsadim se že kdiby mě nebodl ten kunai tak bych vas tu našel již mrtve řekl a začal se usmivat
hlavně že ste vpořadku ikdiš jak se divam važně zraněni nemam vas raději odnest do nemocnice?
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení to teamu   Zařazení do teamu - Stránka 10 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 10:29 pm

Ok, ale namasti mi aj tu ruku ukážem na ľavú ruku kde mi vidno svali. Začnem si ju najprv liečiť aby to nevizeralo hrozne a až potom mu ju dám Nemusíš Nibori. Toto je druhý súboj za dnešok a sme v poriadku
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 10 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 10:31 pm

no ja mam strach aby ste se nezabili kdibych odešel řekl a uš se klidně usmal
Návrat nahoru Goto down
Nernam
ANBU
ANBU
Nernam

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 10 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 10:33 pm

Konoha
Hmmm, pro informaci, tahle mast je dělaná z jeleního paroží a oleje velkého žabího sage Ma
pronesu se značnou hrdností.
Tlumí bolest, zastavuje krvácení a pomáha při regeneraci kůže a svalů
dodám, načež ti tekutinu nejdřív vmasíruji do postižených míst, načež ti je obvážu obvazem namočeným v podobném sairaitu, teprve potom se začnu sešněrovávat sám, ale moc my to nejde, hlavně proto, že si na většinu šrámů ani nevidím.
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení to teamu   Zařazení do teamu - Stránka 10 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 10:37 pm

Ja ti pomôžem poviem a ihneď mu zoberiem ten sairait. Začnem mu to dávať na plece kde som ho bodla. Obviažem mu to. Potom ešte pár malých ale hlbokých rán a dam mu tu mastičku
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 10 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Zařazení do teamu
Strana 10 z 14Jdi na stránku : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next
 Similar topics
-
» Sensei teamu 11
» S kým byste chtěli být v teamu???

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto :: Role Playing Game :: RPG - Dohráno-
Přejdi na: