| Zařazení do teamu | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 10:40 pm | |
| Bojiště Hmmm, díky usměji se vděčně, poté co mě ošetří, přeberu si zpět zelený sairait a uložím ho zpět do kapsičky, načež z ní vytáhnu velký kus čokolády (smrdí po té masti) a začnu ho spokojeně žmoulat. Dáte si taky? zeptám se a vytáhnu dvě další tabulky stejně nechutně smrdící a nabýdl vám je. Je vážně skvělá pronesu s plnou pusou | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení to teamu Mon Apr 06, 2009 10:42 pm | |
| Nie ďakujem odmietnem. Už keby sme dostali svoju prvú misiu | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 10:42 pm | |
| tak tohle uš je moc vykulil oči a cely unaveni po Nernamovi větě padl k zemi do spanku | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 10:43 pm | |
| Mýtina Vaše chyba usměji se a zblajznu i zbylé dvě čokolády, načež se překvapeně zadívám na omdlévajícího Niboriho. Eh, co to? zeptám se překvapeně a tázavě se zadávím na Susy | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení to teamu Mon Apr 06, 2009 10:45 pm | |
| Pribehme ku Niborimu a prefackám ho. Nespi tu lebo zariadim aby si sa už neprebudil povedala som jemným hlasom | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 10:46 pm | |
| stale spim ale jakobych reagoval tichim hlasem sem pověděl nechte mě spat je mi tak dobře ach dneska byl hrozni a dlouhy den | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení to teamu Mon Apr 06, 2009 10:48 pm | |
| Za prvé: neviem kde bývaš a za druhé: ja ťa domov niesť nebudem | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 10:49 pm | |
| Nemusiš tu je tak krasně řekl a cely drogy usnul na tvrdo | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 10:49 pm | |
| Lesík Dojdu až k Niborimu, načež ho s hnusným dětským sadismem kopnu s rozmachem do ehm varlat je slušně? | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení to teamu Mon Apr 06, 2009 10:50 pm | |
| Ou... to muselo bolieť syknem | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 10:52 pm | |
| Mýtina Jen pokrčím rameny. Já ho neunesu, ty ho nést nechceš a sám tu být nemůže, celej tenhle prostor je teď jedno velký minoví pole | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 10:54 pm | |
| prudce sem se probudil a vyskočil TY!TY!TY! MALY FAKA! JA TE ZABIJU!! KUA TO BOLI AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA začal tady všude poskakovat jako zběsili | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 10:55 pm | |
| Mýtina Bacha tam je min... snažil jsem se ho varovat, ale pozdě, šlápl na ukrytý mechanismus a nohou mu projel ze spodu Kunai. na dokončil jsem poněkud rozpačitě. | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 10:56 pm | |
| Eh... Nibori si v poriadku? sppítam sa týmového partnera ktorý asi Nernama zabije | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 10:58 pm | |
| aaaaa...AAAAAAAA!!!!!!!!!! KUR** TY MALY FAKA** JA TE KUR** DO PRDE** TY AAAAAAAAAAAA !!!!!!!!! se celi třepal zlosti a vraždivim pohledem se otočil na Nernamana | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 11:01 pm | |
| Mýtina Heeeee, já sem vážně nechtěl zatvářím se rozpačitě a vrhnu prosebný pohled na Susy, zároveň začnu pomalu ustupovat. | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 11:03 pm | |
| Nibori predsa to nič nie je. Pozri... ja ti to vyliečim a potom ti pomôžeme domov a tam budeš môcť spať ako dlho budeš chcieť | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 11:06 pm | |
| Grrrr, no dobře hhgrr pomalu sem se začal uklidnovat ale stale sem měl na Nernama zlost | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 11:07 pm | |
| Minové pole Vrhnu na Susy vděčný pohled. Ehm, nepamatujete si někdo náhodou, kam všude jsem dával mini?
zeptám se z ničeho nic a bezradně se kolem sebe rozhlédnu. | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 11:08 pm | |
| Bude to trochu bolieť poviem Niborimu a vytiahnem kunai. Začnem tu nohu liečiť a potom to pre istotu previažem. Otočím sa na Nernama a poviem Ideš ako prvý lebo to je tvoja vina. Takže keď sa ti zapichne aspoň my budeme v bezpečí poviem inteligente XD a čakám kym Nernam vyrazí | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 11:10 pm | |
| Diky susy sem važně rad že sem s tebou v tymu řekl a usmal se přitom se podival na Nernama kam bude šlapat | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 11:12 pm | |
| Mýtina Zatvářím se dosti nejistě. Ehm, a nemohla bys nás odsud přenést, tak jako jsi to udělala sem? zeptám se žalostně. Já měl totiž strašně málo kunaiů, takže je tu i mix jelení moči s jedem škorpiona, jedovatý plyn a spousta výbušnin. | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 11:13 pm | |
| | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 11:15 pm | |
| Konoha Hmmmmm, tak snad eventuelně zamumlám, načež z kapsy s nádobíčkem vytáhnu dva tlusté špunty do uší, a vecpu je tam kam patří, když se ujistím, že neslyším vůbec nic, zalehnu a hodím kamsi do prostoru kamínek. Následuje asi třicet velkých explozí, několik malích, vzduchem létá vše možné, od kamenů po kunaie. | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 11:17 pm | |
| OMJashin tak toto som nečakala. Skoro som ohluchla. Dala som slabšie Nernaovi do hlavy A ja som duch či čo? poviem urazene | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Zařazení do teamu | |
| |
|
| |
| Zařazení do teamu | |
|