| Zařazení do teamu | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 7:45 pm | |
| Zapichnu sa mi do chrbta. Ja ihneď vyskočím preč keby náhodou použil tú svoju techniku. Nebudem teraz nadávať lebo som pred malím detskom poviem mu a vytiahnem shurikeni s chrbta. Hodím ich do Nernama a vo vzduchu je cítiť moja krv | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 7:47 pm | |
| Mítina Ona se snad nikdy nepoučí povzdechnu si v duchu, když shuriken po nárazu exploduje. | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 7:51 pm | |
| Urobím klon zo zeme a ja sa zatial schovám. Svoj dych stíšim a moje srdce tiež. Čo keby mal aj tak dobrý sluch ako jeho rozmíšlanie. Pomali si tu ranu liečim. Pripravím si kunaie a katanu. | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 7:58 pm | |
| Mýtina Taijutsu: Mu on no ho (technika tiché chůze, učí se na akademii) běžím směrem k ní plnou rychlostí a přesto není slyšet jediný můj krok. Když jsem těsně u ní, vyskočím a hodím po ní kunaiem | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 8:06 pm | |
| Tak ty chceš taijutsu poviem a rýchlo uskočím. Vybuchlo to. Mizuki (zotmie sa a ja na teba zautočím.Ty nemôžeš v tme nič vidieť a vidím len ja) | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 8:11 pm | |
| Konoha Tak přece jen jsi schpná se učit usměji se, ale v tom musím okamžitě reagovat na její útok, kryji ho sovu mini katanou, ale jde to z tuha, neboť je vyžší, těžší a silnější než já, musím se do krytu postavit plnou svou vahou a přejít do obraného Kamae, abych dostal těžiště pokud možno do středu těla a vydržel tak tak jejího útoku. Taijutsu Shizen gyo un ryusui(intuitivní technika, kterou více či méně ovládá každý, jedná se o to, že se člověk vcítí do nepřítele a pohybuje se v jakési harmonii s ním, aby dokázal v čas reagovat na jeho útoky) odpoutám uhnu kousek stranou a seknu ti mečem po stehně. | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 8:17 pm | |
| Tak to prehnal. Genjutsu: Tora Furuuto (jediné genjutsu ktoré sa nedá zrušiť. Musíš vedieť tri pečate nášho klanu) poviem a to ťa premiestni do genjutsu. Ozíva sa hudba flauty a tigre ktoré ťa jedia za živa | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 8:23 pm | |
| V Genjutsu S úsměvem se dívám na tři blíižící se tigry. Jééé, čičííííí rozesměji se, načež se kunaiem říznu do ruky a genjutsu zmizí. (promiň, ale už se mněníš v kočku, máš lávu a tak se mi zdá drobet přehnané, kdybys měla ještě neporazitelné genjutsu, aniž by vycházelo z nějakého kekkei genkai) Hmmmm, bojuješ nečestně? Fajn, řekla sis o to zamručím, načez jejím směrem vrhnu pět kuaniů. | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 8:35 pm | |
| Začnem behať Sakura a začnem sa meniť na listy Sakury. Zrýchľujem a režem ho nimi . | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 8:38 pm | |
| mimo hru: ehm, bolest ruší genjutsu | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení to teamu Mon Apr 06, 2009 8:41 pm | |
| Mimo hru: Toto už nie je genjutsu,ale už ninjutsu | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 8:43 pm | |
| mimo hru:hmmmm aaaha a doton, katon, nebo láva? | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení to teamu Mon Apr 06, 2009 8:44 pm | |
| Mimo hru: ani jedno, je to proste len také ninjutsu ktoré by mal vedieť každý | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 8:59 pm | |
| mimo hru: chápu, gomen , pro info, to co tu píšu jsou reálné techniky, které se vyučují jakožto nejnižší základ taijutsu i v našem reálném světě, tedy by měli být i tady XD | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení to teamu Mon Apr 06, 2009 9:05 pm | |
| | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 9:08 pm | |
| mimo hru: Hra: MýtinaHééééj co to, jau, au nechmězařvu, když do mě začnou sekat okvětní lístky sakury. To není féééééér jak se mám bránit?řvu na celé kolo, čímž upoutám tvou pozornost a PUF špalek spadne na zem. Já stojím o kus dál, schovaný za jedním stromem, těžce oddechuji a na kůži mám několik dlouhých řezných ran, nejsou naštěstí nijak hluboké, ale stejně je to nepříjemné. Ts. ježibaba jednazanadávám potichu. | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení to teamu Mon Apr 06, 2009 9:12 pm | |
| Komu hovoríš ježibaba ty detsko s plienkami zašepkám mu do ucha. Moja technika zmizne a klon čo ju robil tiež. Použijem zemnú techniku na to aby som ho uveznila. Nemôže sa hýbať | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 9:15 pm | |
| U Stromu Hej, to já tu mám být ten kdo brání lidem v pohybu zatvářím se dotčeně, načež se ozve exploze a kameny se rozletí všude možně, já se dávám na preventivní ústup, jsem i trošku ožehlej. Při ústupu mávám šíleně rukama kolem sebe. | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení to teamu Mon Apr 06, 2009 9:19 pm | |
| Aaa zívnem lebo som už dlho nespala. Urobím par mečatí a zvolám Katon:Housenka no Jutsu trochu iná technika ako normálna. Okolo teba sa urobí ohnivý kruh ktorý ma dobrých meter a pol možno až dva | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 9:21 pm | |
| Konoha Když tvoříš pečetě, uvědomíš si, že se ti ruka pohybuje nějak podezřele pomalu. teprve posléze si všimneš tenkých silonovích drátků, které tě doslova obklopují a na něž jsou namotané výbušné lístečky tak těsně aby nebyli vidět. Ještě než dokončíš pečetě ozve se za mého hlasitého smíchu BOOOOOM | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 9:24 pm | |
| kdiš to všude vybucha středem bojiště prochazi ospali nibori ani si vam nevšima a jde dale ( ) | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení to teamu Mon Apr 06, 2009 9:28 pm | |
| Tak si to zhrnieme. Na ľavej ruke nemám mäso a vidno mi svali. Hnusný pohľad, ale čo už. Zamotám si to do obvezu a urobím pečate na lávu Youton: Kuroyama urobí sa hmla okolo teba a aj nad tebou a pomali ťa to usmažuje | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 9:30 pm | |
| mimo hru: promiň, ale co je hmla? | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení to teamu Mon Apr 06, 2009 9:33 pm | |
| mimo hru: hmla je po česky mlha | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Mon Apr 06, 2009 9:34 pm | |
| mimo hru: aha, takže chápu to zprávně tak, že jsi vytvořila nějaký zvláštní druh mlhy, co mě obklopil a pomalu se kolem mě stahuje a kvůli vysoké teplotě mě smaží? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Zařazení do teamu | |
| |
|
| |
| Zařazení do teamu | |
|