Naruto
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto

Virtuální Svět

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Zařazení do teamu

Goto down 
+2
Shinan
Nawaki
6 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Next
AutorZpráva
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

Zařazení do teamu - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 7:45 pm

Zapichnu sa mi do chrbta. Ja ihneď vyskočím preč keby náhodou použil tú svoju techniku. Nebudem teraz nadávať lebo som pred malím detskom poviem mu a vytiahnem shurikeni s chrbta. Hodím ich do Nernama a vo vzduchu je cítiť moja krv
Návrat nahoru Goto down
Nernam
ANBU
ANBU
Nernam

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 7:47 pm

Mítina
Ona se snad nikdy nepoučí
povzdechnu si v duchu, když shuriken po nárazu exploduje.
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 7:51 pm

Urobím klon zo zeme a ja sa zatial schovám. Svoj dych stíšim a moje srdce tiež. Čo keby mal aj tak dobrý sluch ako jeho rozmíšlanie. Pomali si tu ranu liečim. Pripravím si kunaie a katanu.
Návrat nahoru Goto down
Nernam
ANBU
ANBU
Nernam

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 7:58 pm

Mýtina
Taijutsu: Mu on no ho (technika tiché chůze, učí se na akademii)
běžím směrem k ní plnou rychlostí a přesto není slyšet jediný můj krok. Když jsem těsně u ní, vyskočím a hodím po ní kunaiem
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 8:06 pm

Tak ty chceš taijutsu poviem a rýchlo uskočím. Vybuchlo to. Mizuki (zotmie sa a ja na teba zautočím.Ty nemôžeš v tme nič vidieť a vidím len ja)
Návrat nahoru Goto down
Nernam
ANBU
ANBU
Nernam

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 8:11 pm

Konoha
Tak přece jen jsi schpná se učit
usměji se, ale v tom musím okamžitě reagovat na její útok, kryji ho sovu mini katanou, ale jde to z tuha, neboť je vyžší, těžší a silnější než já, musím se do krytu postavit plnou svou vahou a přejít do obraného Kamae, abych dostal těžiště pokud možno do středu těla a vydržel tak tak jejího útoku.
Taijutsu Shizen gyo un ryusui(intuitivní technika, kterou více či méně ovládá každý, jedná se o to, že se člověk vcítí do nepřítele a pohybuje se v jakési harmonii s ním, aby dokázal v čas reagovat na jeho útoky)
odpoutám uhnu kousek stranou a seknu ti mečem po stehně.
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 8:17 pm

Tak to prehnal. Genjutsu: Tora Furuuto (jediné genjutsu ktoré sa nedá zrušiť. Musíš vedieť tri pečate nášho klanu) poviem a to ťa premiestni do genjutsu. Ozíva sa hudba flauty a tigre ktoré ťa jedia za živa
Návrat nahoru Goto down
Nernam
ANBU
ANBU
Nernam

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 8:23 pm

V Genjutsu
S úsměvem se dívám na tři blíižící se tigry.
Jééé, čičííííí
rozesměji se, načež se kunaiem říznu do ruky a genjutsu zmizí.
(promiň, ale už se mněníš v kočku, máš lávu a tak se mi zdá drobet přehnané, kdybys měla ještě neporazitelné genjutsu, aniž by vycházelo z nějakého kekkei genkai)
Hmmmm, bojuješ nečestně? Fajn, řekla sis o to
zamručím, načez jejím směrem vrhnu pět kuaniů.
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 8:35 pm

Začnem behať Sakura a začnem sa meniť na listy Sakury. Zrýchľujem a režem ho nimi .
Návrat nahoru Goto down
Nernam
ANBU
ANBU
Nernam

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 8:38 pm

mimo hru: ehm, bolest ruší genjutsu
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení to teamu   Zařazení do teamu - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 8:41 pm

Mimo hru: Toto už nie je genjutsu,ale už ninjutsu
Návrat nahoru Goto down
Nernam
ANBU
ANBU
Nernam

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 8:43 pm

mimo hru:hmmmm aaaha a doton, katon, nebo láva?
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení to teamu   Zařazení do teamu - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 8:44 pm

Mimo hru: ani jedno, je to proste len také ninjutsu ktoré by mal vedieť každý
Návrat nahoru Goto down
Nernam
ANBU
ANBU
Nernam

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 8:59 pm

mimo hru: chápu, gomen Very Happy, pro info, to co tu píšu jsou reálné techniky, které se vyučují jakožto nejnižší základ taijutsu i v našem reálném světě, tedy by měli být i tady XD
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení to teamu   Zařazení do teamu - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 9:05 pm

mimo hru: chápem
Návrat nahoru Goto down
Nernam
ANBU
ANBU
Nernam

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 9:08 pm

mimo hru: Very Happy

Hra:
Mýtina
Hééééj co to, jau, au nechmě
zařvu, když do mě začnou sekat okvětní lístky sakury.
To není féééééér jak se mám bránit?
řvu na celé kolo, čímž upoutám tvou pozornost a PUF špalek spadne na zem. Já stojím o kus dál, schovaný za jedním stromem, těžce oddechuji a na kůži mám několik dlouhých řezných ran, nejsou naštěstí nijak hluboké, ale stejně je to nepříjemné.
Ts. ježibaba jedna
zanadávám potichu.
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení to teamu   Zařazení do teamu - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 9:12 pm

Komu hovoríš ježibaba ty detsko s plienkami zašepkám mu do ucha. Moja technika zmizne a klon čo ju robil tiež. Použijem zemnú techniku na to aby som ho uveznila. Nemôže sa hýbať
Návrat nahoru Goto down
Nernam
ANBU
ANBU
Nernam

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 9:15 pm

U Stromu
Hej, to já tu mám být ten kdo brání lidem v pohybu
zatvářím se dotčeně, načež se ozve exploze a kameny se rozletí všude možně, já se dávám na preventivní ústup, jsem i trošku ožehlej. Při ústupu mávám šíleně rukama kolem sebe.
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení to teamu   Zařazení do teamu - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 9:19 pm

Aaa zívnem lebo som už dlho nespala. Urobím par mečatí a zvolám Katon:Housenka no Jutsu trochu iná technika ako normálna. Okolo teba sa urobí ohnivý kruh ktorý ma dobrých meter a pol možno až dva
Návrat nahoru Goto down
Nernam
ANBU
ANBU
Nernam

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 9:21 pm

Konoha
Když tvoříš pečetě, uvědomíš si, že se ti ruka pohybuje nějak podezřele pomalu. teprve posléze si všimneš tenkých silonovích drátků, které tě doslova obklopují a na něž jsou namotané výbušné lístečky tak těsně aby nebyli vidět.
Ještě než dokončíš pečetě ozve se za mého hlasitého smíchu
BOOOOOM
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 9:24 pm

kdiš to všude vybucha středem bojiště prochazi ospali nibori ani si vam nevšima a jde dale ( lol! )
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení to teamu   Zařazení do teamu - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 9:28 pm

Tak si to zhrnieme. Na ľavej ruke nemám mäso a vidno mi svali. Hnusný pohľad, ale čo už. Zamotám si to do obvezu a urobím pečate na lávu Youton: Kuroyama urobí sa hmla okolo teba a aj nad tebou a pomali ťa to usmažuje
Návrat nahoru Goto down
Nernam
ANBU
ANBU
Nernam

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 9:30 pm

mimo hru: promiň, ale co je hmla?
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení to teamu   Zařazení do teamu - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 9:33 pm

mimo hru: hmla je po česky mlha
Návrat nahoru Goto down
Nernam
ANBU
ANBU
Nernam

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 9:34 pm

mimo hru: aha, takže chápu to zprávně tak, že jsi vytvořila nějaký zvláštní druh mlhy, co mě obklopil a pomalu se kolem mě stahuje a kvůli vysoké teplotě mě smaží?
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 9 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Zařazení do teamu
Strana 9 z 14Jdi na stránku : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Next
 Similar topics
-
» Sensei teamu 11
» S kým byste chtěli být v teamu???

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto :: Role Playing Game :: RPG - Dohráno-
Přejdi na: