| Zařazení do teamu | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Sun Apr 05, 2009 9:29 pm | |
| Ichiraku Ramen Další vykiknu po páté misce, dneska platí mí noví parťáci kývnu na Susy a Niboriho, načež po nich majitel vrhne soucitným pohledem a podá mi šestou misku. | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Sun Apr 05, 2009 9:30 pm | |
| Na 100% mu z toho bude zle poviem Niborimu a začnem jesť svoj rámen | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Sun Apr 05, 2009 9:32 pm | |
| nojono snad ano Dale sledoval maleho nenažrance | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Sun Apr 05, 2009 9:36 pm | |
| Dojedla som a pozerala ako sa Nernamove brucho rozťahuje. Nebol na to krásny pohľad Nernam... zašepkala som súcitne lebo ho určite bude bolieť brucho | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Sun Apr 05, 2009 9:47 pm | |
| Ichiraku Ramen Zkončil jsem na devátém ramen, tvářím se spokojeně najezeně, rozhodně však ne tak, jako by mi bylo špatně. Jééé, tak dobře sem se už dlooooooooouho nenajedl usměji se. | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Sun Apr 05, 2009 9:48 pm | |
| kdy si proboha naposledi jedl? vylekaně se naněj podiva | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Sun Apr 05, 2009 9:50 pm | |
| Tak tomu verím dala som polovicu penazí na stôl. Prišla som k Nernamovi a dala mu orecha. nie ten na jedenie ale orecha na hlavu. To máš za to, že si najmladší uškrnula som sa | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Sun Apr 05, 2009 9:54 pm | |
| vytahl pěneženku a podival se do ni hmm tak takhle mě ještě nikdo nevobral řekl a zasmal se přitom položil na stul svoji čast polovini uš nikdy nebudu platit za děcka | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Sun Apr 05, 2009 9:55 pm | |
| Zrazu ma niečo začalo štekliť na ruke. Pozrela som sa tam a leizol mi tam Aaaaaaaaaa...pavúúúúúúk. Nibori,daj ho preč,daj ho preč naťahovala som ruku k Niborimu | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Sun Apr 05, 2009 9:56 pm | |
| Konoha Hmmm, před chvílí snídal usměji se rozpačitě, když v tom se mi Susy pokusí dát ořecha, nejednám s rozmyslem, jen instinktivně. Nohama jsem se odrazil od pultu a i se stoličkou dopadl na zem, čímž jsem se jí vyhnul, následoval kotoul zpět do dřepu, ze kterého jsem po ní vrhl kunai, zasekl se jen milimetr od její hlavy, přitom sejme pavouka a přišpendlí ho ke stěně. Eh, promiň já....to ...reflex zatvářím se omluvně (poprvé upřímě) a rozpačitě si pousměju. | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Sun Apr 05, 2009 10:00 pm | |
| Ozve sa puf a môj klon zmizne. Baka... ty si, ale slepí. Nevidíš, že ja som tu a-a-a a daj mi toho pavúka preč dám teraz ruku k Nernamovi | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Sun Apr 05, 2009 10:01 pm | |
| Konoha Zatvářím se úlevně, načež se natáhnu pro pavouka, vezmu ho do ruky a hodím na zem. Hmmm, v pořádku? Vypadíš nějak bledá zamumlám starostlivě. | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Sun Apr 05, 2009 10:03 pm | |
| Vieš ako sa ich štítim a bojím. zatvárila som sa skľúčene a utierala som si ruku o tričko | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Sun Apr 05, 2009 10:05 pm | |
| Konoha Pavouků? a proč? copak tobě se nezdají roztomilí, s těma osmi chlupatejma nožičkama, kusadlama a vypoulenýma očima? zeptám se překvapeně. | |
|
| |
Nibori ANBU root
| |
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Sun Apr 05, 2009 10:07 pm | |
| Zlatý. Majjú veľmi chlpaté nohy a ešte ich je veľa. Keby nemali toľko oči,nôh.cjpov a miniatúrnych zubov boli by zlatý...možno | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Sun Apr 05, 2009 10:11 pm | |
| usmal se hehe lepši neš kdiby měli byt obrovšti nemysliš? řekl a zasmal se | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Sun Apr 05, 2009 10:12 pm | |
| Konoha Ehm, tady nedaleko ale jeden velkej pavouk žije, no fakt, má skoro metr na výšku, taťka mi ho jednou ukazoval, chcete se na něj jít taky podívat? zeptal jsem se | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Sun Apr 05, 2009 10:13 pm | |
| Len cez moju mrtvolu!!!! kričala som ako o život a bedla som | |
|
| |
Nernam ANBU
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Sun Apr 05, 2009 10:14 pm | |
| Konoha Ech, promiň, nekřič, nechtěl jsem tě naštvat. zatvářím se poděšeně. | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Sun Apr 05, 2009 10:16 pm | |
| Sakra...blbý Oroxicht. Nedá mi pokoj ani teraz pocítila som Oroxichtovu chakru | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Sun Apr 05, 2009 10:21 pm | |
| klidek budme vklidu kdiš sme ted tym a na pavouka se podivat nepujdem aš ho někdi uvidim tak ho rozsekam řekl a usmal se | |
|
| |
Susy Akatsuki
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Sun Apr 05, 2009 10:22 pm | |
| Necítite tu chakru tiež? spítala som sa | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: Zařazení do teamu Sun Apr 05, 2009 10:26 pm | |
| eh co? dělal sem že nic necitim | |
|
| |