Naruto
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto

Virtuální Svět

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Zařazení do teamu

Goto down 
+2
Shinan
Nawaki
6 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next
AutorZpráva
Nernam
ANBU
ANBU
Nernam

Zařazení do teamu - Stránka 5 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 5 Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 9:29 pm

Ichiraku Ramen
Další
vykiknu po páté misce,
dneska platí mí noví parťáci
kývnu na Susy a Niboriho, načež po nich majitel vrhne soucitným pohledem a podá mi šestou misku.
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 5 Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 9:30 pm

Na 100% mu z toho bude zle poviem Niborimu a začnem jesť svoj rámen
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 5 Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 9:32 pm

nojono snad ano Dale sledoval maleho nenažrance
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 5 Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 9:36 pm

Dojedla som a pozerala ako sa Nernamove brucho rozťahuje. Nebol na to krásny pohľad Nernam... zašepkala som súcitne lebo ho určite bude bolieť brucho
Návrat nahoru Goto down
Nernam
ANBU
ANBU
Nernam

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 5 Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 9:47 pm

Ichiraku Ramen
Zkončil jsem na devátém ramen, tvářím se spokojeně najezeně, rozhodně však ne tak, jako by mi bylo špatně.
Jééé, tak dobře sem se už dlooooooooouho nenajedl
usměji se.
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 5 Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 9:48 pm

kdy si proboha naposledi jedl? vylekaně se naněj podiva
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 5 Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 9:50 pm

Tak tomu verím dala som polovicu penazí na stôl. Prišla som k Nernamovi a dala mu orecha. nie ten na jedenie ale orecha na hlavu. To máš za to, že si najmladší uškrnula som sa
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 5 Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 9:54 pm

vytahl pěneženku a podival se do ni hmm tak takhle mě ještě nikdo nevobral řekl a zasmal se přitom položil na stul svoji čast polovini uš nikdy nebudu platit za děcka
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 5 Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 9:55 pm

Zrazu ma niečo začalo štekliť na ruke. Pozrela som sa tam a leizol mi tam Aaaaaaaaaa...pavúúúúúúk. Nibori,daj ho preč,daj ho preč naťahovala som ruku k Niborimu
Návrat nahoru Goto down
Nernam
ANBU
ANBU
Nernam

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 5 Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 9:56 pm

Konoha
Hmmm, před chvílí snídal
usměji se rozpačitě, když v tom se mi Susy pokusí dát ořecha, nejednám s rozmyslem, jen instinktivně. Nohama jsem se odrazil od pultu a i se stoličkou dopadl na zem, čímž jsem se jí vyhnul, následoval kotoul zpět do dřepu, ze kterého jsem po ní vrhl kunai, zasekl se jen milimetr od její hlavy, přitom sejme pavouka a přišpendlí ho ke stěně.
Eh, promiň já....to ...reflex
zatvářím se omluvně (poprvé upřímě) a rozpačitě si pousměju.
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 5 Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 10:00 pm

Ozve sa puf a môj klon zmizne. Baka... ty si, ale slepí. Nevidíš, že ja som tu a-a-a a daj mi toho pavúka preč dám teraz ruku k Nernamovi
Návrat nahoru Goto down
Nernam
ANBU
ANBU
Nernam

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 5 Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 10:01 pm

Konoha
Zatvářím se úlevně, načež se natáhnu pro pavouka, vezmu ho do ruky a hodím na zem.
Hmmm, v pořádku? Vypadíš nějak bledá
zamumlám starostlivě.
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 5 Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 10:03 pm

Vieš ako sa ich štítim a bojím. zatvárila som sa skľúčene a utierala som si ruku o tričko
Návrat nahoru Goto down
Nernam
ANBU
ANBU
Nernam

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 5 Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 10:05 pm

Konoha
Pavouků? a proč? copak tobě se nezdají roztomilí, s těma osmi chlupatejma nožičkama, kusadlama a vypoulenýma očima?
zeptám se překvapeně.
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 5 Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 10:06 pm

Sakra nejseš nějakej divnej malej? Shocked
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 5 Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 10:07 pm

Zlatý. Majjú veľmi chlpaté nohy a ešte ich je veľa. Keby nemali toľko oči,nôh.cjpov a miniatúrnych zubov boli by zlatý...možno
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 5 Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 10:11 pm

usmal se hehe lepši neš kdiby měli byt obrovšti nemysliš? řekl a zasmal se
Návrat nahoru Goto down
Nernam
ANBU
ANBU
Nernam

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 5 Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 10:12 pm

Konoha
Ehm, tady nedaleko ale jeden velkej pavouk žije, no fakt, má skoro metr na výšku, taťka mi ho jednou ukazoval, chcete se na něj jít taky podívat?
zeptal jsem se
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 5 Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 10:13 pm

Len cez moju mrtvolu!!!! kričala som ako o život a bedla som
Návrat nahoru Goto down
Nernam
ANBU
ANBU
Nernam

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 5 Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 10:14 pm

Konoha
Ech, promiň, nekřič, nechtěl jsem tě naštvat.
zatvářím se poděšeně.
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 5 Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 10:16 pm

Sakra...blbý Oroxicht. Nedá mi pokoj ani teraz pocítila som Oroxichtovu chakru
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 5 Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 10:21 pm

klidek budme vklidu kdiš sme ted tym a na pavouka se podivat nepujdem aš ho někdi uvidim tak ho rozsekam řekl a usmal se
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 5 Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 10:22 pm

Necítite tu chakru tiež? spítala som sa
Návrat nahoru Goto down
Nibori
ANBU root
ANBU root
Nibori

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 5 Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 10:26 pm

eh co? dělal sem že nic necitim
Návrat nahoru Goto down
Susy
Akatsuki
Akatsuki
Susy

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 5 Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 10:29 pm

Dala som Niborimu slabšiu ranu do hlavi Teraz ju cítič sikla som
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Zařazení do teamu   Zařazení do teamu - Stránka 5 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Zařazení do teamu
Strana 5 z 14Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next
 Similar topics
-
» Sensei teamu 11
» S kým byste chtěli být v teamu???

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto :: Role Playing Game :: RPG - Dohráno-
Přejdi na: