| ne-pře-hle-dnost | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Nawaki Feudální pán
| Předmět: ne-pře-hle-dnost Sun Mar 22, 2009 6:47 pm | |
| | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: ne-pře-hle-dnost Sun Mar 22, 2009 6:50 pm | |
| nevim stim asi neporadimxD ale aspon to neni jako na lide chatu kde hrajou narutaxD | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: ne-pře-hle-dnost Sun Mar 22, 2009 7:06 pm | |
| A hlavne kazdej hraje padoucha... lepsi by bylo kdyby vsichni Genninovali a padousilo jen par lidi... | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: ne-pře-hle-dnost Sun Mar 22, 2009 7:08 pm | |
| Já třea nejsem padouch XD A co přesně vám přijde nepřehledný??? | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: ne-pře-hle-dnost Sun Mar 22, 2009 7:09 pm | |
| ze kazdej pise bez ladu a skladu a je nas najednou nejak moc :-D kdyby se to rozhazelo do teamu ktere by hrali spolu (za zacatku) a tak... nevím no | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: ne-pře-hle-dnost Sun Mar 22, 2009 7:11 pm | |
| Takže to chce geniskou nebo chuuninskou zkousku a pak to rozhazet asi po trech jo? | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: ne-pře-hle-dnost Sun Mar 22, 2009 7:11 pm | |
| Podle me by to bylo lepčí... a já bych byl padouch... a az me zabijou bude další... | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: ne-pře-hle-dnost Sun Mar 22, 2009 7:13 pm | |
| Tak fajn, takže to začne tou zkouškou??? a pak se to nějak rozdělí.....a to rozdělí někdo z nás nebo jak se potkáme?? já bych byla pro aby to někdo rozdělil | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: ne-pře-hle-dnost Sun Mar 22, 2009 7:13 pm | |
| | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: ne-pře-hle-dnost Sun Mar 22, 2009 7:15 pm | |
| hehe ale ja nejsem padouch jenom sem vyvraždil rodinu a coxD jinak kdiby to tak mělo byt tak bych chtěl bejt v tymu s susy a winrixD | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: ne-pře-hle-dnost Sun Mar 22, 2009 7:16 pm | |
| já vim ale já nerada rozděuju >-< a navíc, ty si taky nějakej ten feudální pán alias. moderátor XD tak třeba nějakej návrh??? na ty tými *psi oci* | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: ne-pře-hle-dnost Sun Mar 22, 2009 7:18 pm | |
| ja jsem radil dost =)¨ a ja jen udelal forum... | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: ne-pře-hle-dnost Sun Mar 22, 2009 7:32 pm | |
| OK. podělím se o koncept hry kterej mi muzete zkritizovat: Hraci hraji za Genniny zijici v Konoze ROzdeli se na teamy po trech (srandart) A bude vzdycky nejakej padouch kterej se bude muset odstranit casem... Teamy po trech pojedu zvlast mise (ze zacatku) pozdeji spis spolu...
Vysledek by mel bejt prehlednejsi, ale zda zabavnej,,, | |
|
| |
Winri ANBU root
| Předmět: Re: ne-pře-hle-dnost Sun Mar 22, 2009 7:35 pm | |
| To zní logicky a přehledně XD | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: ne-pře-hle-dnost Sun Mar 22, 2009 8:28 pm | |
| | |
|
| |
BlackStar Chuunin
| Předmět: Re: ne-pře-hle-dnost Sun Mar 22, 2009 9:05 pm | |
| Hmm dobrý ale nevím... někdo nestranej by měl ty teamy rozdělit a nebo, by se rozvrhli po domluvě že by se třeba tři lidi dohodli a byly team tak to alespoň vidím já. | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: ne-pře-hle-dnost Mon Mar 23, 2009 10:00 am | |
| ak si kazdy da avatar...tak bude dobre vidiet | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: ne-pře-hle-dnost Mon Mar 23, 2009 4:22 pm | |
| to sem moc nepochopil ale věčinou použivma muj milovany avatarxD | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: ne-pře-hle-dnost Mon Mar 23, 2009 5:18 pm | |
| Tak KAZDEJ ted napiste ucelenou myslenku toho jak to chcete, koncept hry, teamu cehokoliv ok? | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: ne-pře-hle-dnost Mon Mar 23, 2009 5:36 pm | |
| Nechapem celkom Nawakiho ci myslí ako ze urobit ako by sa mohlo hrat...ak ano tak by to mohlo vyzerat takto:D malo by sa rozdelit do tymou po troch ...ale ako je to aj v narutovi sem tam sa na missiu môzui tymu spojit alebo sa môže vybrať par ninjou pre missiu ked k tomu budu pasovat.............dalej by sa padousi mali but zaclenin do skupiny alebo vytvorit vlasten gangy. Takto by sa mohlo prosti sbe bojovat napríklad by mohol byt nazov missie tak A Ranka - Krajina zvitkou (Team 7- Naruto, Sasuke a Sakura VS Akatsuky- Itachi Kisame) missie by mohli byt vopred predpísane a administrátor by mal pre missie vyberať tými sám, ako to je v narutovi, pretože to nefunguje tak, že naruto príde za Tsunade, povie ze chce missiu a ona zavolo kamaratovi Itachimu, ze co dnes chystá Akatsuki MOhlo by to byt napr tak..... Missie by bolo rozpísané v topiKu. A-Rank Missie 1.Tsunadina zárchana 2.Bla bla bla b-Ranka....a tak dalej tými však budú mať možnos žiadať o missiu, no administrátor musí schválit co sa pre ne hodia A hodnosti by sa získavali podla misii 1-Genin- 10 missi 2.CHuninska skuska 3.Chunin napr 50 misii a môze byt jonin 4Joninske skusky(môj vymisel ) alebo maju moznost si vybrat byt napr anbu. Taktiež by mohlo byť viac dedín:D DAKUJEM ZA POZORNOST
Naposledy upravil Shinan dne Mon Mar 23, 2009 5:42 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Shinan Jounin
| Předmět: Re: ne-pře-hle-dnost Mon Mar 23, 2009 5:41 pm | |
| ale myslim , ze koncept a delenie týmov by sme mali nechat na Yun:D ved ona je sefka | |
|
| |
Nibori ANBU root
| Předmět: Re: ne-pře-hle-dnost Mon Mar 23, 2009 6:47 pm | |
| naprosto sem polovinu nepochopil co si chtěl řict spiše tu druhou čast | |
|
| |
Nawaki Feudální pán
| Předmět: Re: ne-pře-hle-dnost Mon Mar 23, 2009 8:26 pm | |
| Yun nemuze pres tejden na PC... | |
|
| |